2015 NFL Draft review – Oakland Raiders

Oakland Raiders gjorde, hvad de skulle og valgte en førstereceiver til quarterback Derek Carr. Generelt var Raiders’ draft solid med et par skønhedspletter.

Draftklasse

WR Amari Cooper, Alabama (1/4)
DT Mario Edwards Jr., Florida State (2/35)
TE Clive Walford, Miami (3/68)
OG Joe Feliciano, Miami (4/128)
LB Ben Heeney, Kansas (5/140)
OLB Neiron Ball, Florida (5/161)
OLB Max Valles, Virginia (6/179)
OL Anthony Morris, Tennessee State (7/218)
WR Andre Debose, Florida (7/241)
CB Dexter McDonald, Kansas (7/242)

Det kunne vi lide

Jeg kan rigtig godt lide, at Raiders ikke faldt for fristelsen og valgte defensive tackle Leonard Williams men i stedet gjorde det nødvendige og valgte wide receiver Amari Cooper. Cooper giver quarterback Derek Carr en virkelig førstereceiver, og de to kan nu være grundstenene på Raiders’ angreb de næste mange år frem. Tight end Clive Walford i tredje runde vil også hjælpe Carr betragteligt, fordi han har sin styrke som pass catcher og vil kunne åbne banen ned gennem midten. I det hele taget gik Raiders efter spillere fra store universiteter, der har spillet i de store konferencer.

Det kunne vi ikke lide

Der er ikke så meget at kritisere ved Raiders’ draft. McKenzie og co. fik for det meste rigtig god værdi ud af deres valg og samtidig lukket et par vigtige huller. De burde dog have valgt en cornerback tidligere end syvende runde, og angrebet kunne også have brugt en running back, når nu årgangen var så stærk. Det havde pyntet på det samlede indtryk. Mario Edwards Jr. er i mine øjne et boom-bust talent, der kan blive en kæmpe profil i NFL men også risikerer at forsvinde i glemslen i løbet af et par år. Toppen af anden runde kan have været for højt for ham.

Sleeper

Outside linebacker Max Valles er et virkelig interessant talent, fordi han gik i draften som redshirt sophomore. Han er ekstremt atletisk og har levet højt i college på netop sin fysiske formåen, men han er samtidig meget upoleret og skal bruge mindst et år til at lære både teknisk og taktisk. Hvis det hele går op i en højere enhed, kan Raiders have fundet en virkelig god spiller i sjette runde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *