2015 NFL Draft review – New York Jets

New York Jets valgte måske draftens allerbedste spiller med det sjette valg og fandt et spændende quarterback-talent.

Alligevel manglede Jets at vælge til en position, hvor der i løbet af den nærmeste fremtid skal ske udskiftninger.

Draftklasse

DT Leonard Williams, USC (1/6)
WR Devin Smith, Ohio State (2/37)
OLB Lorenzo Mauldin, Louisville (3/82)
QB Bryce Petty, Baylor (4/103)
OG Jarvis Harrison, Texas A&M (5/152)
DT Deon Smith, Northwestern St. LA (7/223)

Det kunne vi lide

Jeg er vild med, at Jets holdt sig til deres draft board og helt simpelt tog den bedste spiller på brættet, defensive tackle/end Leonard Williams. Det må alligevel have krævet mod fra general manager Mike Maccagnan, da Jets i forvejen har de stærke, tidligere førsterundevalg Sheldon Richardson og Muhammad Wilkerson på samme position. Jets kan kun blive bedre oppe foran med valget af Wilson, og derfor var valget det rigtige. Bryce Petty i fjerde runde er også et solidt pick, fordi han som minimum får lov at lære ét år bag Ryan Fitzpatrick og Geno Smith. Starterjobbet kan meget vel være Pettys midt 2016. Sidst men ikke mindst så hentede Jets en running back hos St. Louis Rams, Zac Stacy, for et syvenderundevalg, og det var billigt for en spiller der for to år siden løb for næsten 1000 yards og syv touchdowns.

Det kunne vi ikke lide

Jeg kunne fortsat godt have tænkt mig at se en offensive tackle i Jets’ draft. D’Brickashaw Fergusons niveau er faldende, og han er ikke de 14 millioner dollars værd, som han koster Jets i 2016. Breno Giacomini er en middelmådig højre tackle, så Jets kunne godt have brugt en opgradering på de yderste positioner af linjen. Wide receiver Devin Smith i toppen af anden runde var for tidligt efter min smag, men Jets havde brug for en type, der virkelig kan tage toppen af forsvarene.

Sleeper

Louisvilles Lorenzo Mauldin har været utrolig meget igennem i sit liv og har blandt andet boet hos 16 plejefamilier. Han er en hård nyser med en stærk football personlighed og en “giv aldrig op”-attitude, og Todd Bowles skal nok få det maksimale ud af den produktive pass rusher. Jeg er næsten sikker på, at Mauldin nok skal få succes i NFL på den ene eller anden måde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *