2015 NFL Draft review – New England Patriots

New England Patriots kom ganske solidt ud af årets draft og fik opgraderet på både den defensive og offensive linje med spillere, der kan få masser af spilletid som rookies.

Draftklasse

DT Malcom Brown, Texas (1/32)
SS Jordan Richards, Stanford (2/64)
DL Geneo Grissom, Oklahoma (3/97)
DE Trey Flowers, Arkansas (4/102)
OG Tre’ Jackson, Florida State (4/111)
OL Shaq Mason, Georgia Tech (4/131)
LS Joe Cardona, Navy (5/166)
LB Matthew Wells, Mississippi State (6/178)
TE A.J. Derby, Arkansas (6/202)
CB Darryl Roberts, Marshall (7/247)
OLB Xzavier Dickson, Alabama (7/253)

Det kunne vi lide

Patriots blev stille og roligt siddende i første runde og snuppede defensive tackle Malcom Brown, der potentielt kunne være gået i i top 25. Brown er en moden stærk runstopper, og han udfylder hullet efter Vince Wilfork og opgraderer en svagt besat defensive linje, Han vil kunne danne en stærk front med sidste års førsterundevalgte defensive tackle Dominique Easley. Med valgene af guard Tre’ Jackson og center/guard Shaq Mason i fjerde runde fik Patriots styrket den inderste del af den offensive linje, der sidste år var en akilleshæl, og begge har starterpotentiale tidligt i deres karriere.

Det kunne vi ikke lide

Bill Belichick voksede nærmest op på Navy, hvor hans far var træner, og om det var forkærligheden for det program, der gjorde, at Patriots valgte en long snapper derfra i femte runde er uvist. Under alle omstændigheder var det for tidligt, og da Joe Cardona har to års militærtjeneste tilbage, så er det ikke sikkert, at Patriots får glæde af ham før om et par år. Valget af Jordan Richards i anden runde var i bedste fald en runde eller to for tidligt, og selvom han er en intelligent safety, kunne han være formentligt være valgt på tredjedagen. Geneo Grissom er atletisk men et udviklingprojekt, og tredje runde syntes også for tidligt for ham.

Sleeper

Shaq Mason fra Georgia Tech var ifølge Belichick draftens bedste run blocker, og han har i flere år spillet i Paul Johnsons “flex bone” offense. Mason er meget atletisk og alsidig nok til at starte på både center og guard, og han kan sagtens få masser af spilletid som rookie. Hold også øje med tight end A.J. Derby, der er en superatletisk pass catcher, som – hvis alt går vel – kan bruge i en h-back rolle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *