2015 NFL Draft review – Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs opgraderede det bageste forsvar med to cornerbacks, hvoraf det ene valg er en smule risikabelt. 

Draftklasse

CB Marcus Peters, Washington (1/18)
OL MItch Morse, Missouri (2/49)
WR Chris Conley, Georgia (3/76)
CB Steven Nelson, Oregon State (3/98)
ILB Ramik Wilson, Georgia (4/118)
LB D.J. Alexander, Oregon State (5/172)
TE James O’Schaughnessy, Illinois State (5/173)
DL Rakeem Nunez-Roches, Southern Miss (6/217)
WR Da’Ron Brown, Nortern Illinois (7/233)

Det kunne vi lide

Den bundsolide Mitch Morse var et fremragende valg i anden runde, og han bør som rookie kunne snuppe starterjobbet fra center Eric Kush. Chiefs havde også et stort behov for at finde startere og dybde på cornerback, og derfor var det rigtig godt at se dem bruge to valg på den position. Marcus Peters bør kunne starte fra dag ét, mens Steven Nelson har den kampgejst og fysik, der gør, at han i løbet af en sæson eller to kan få masser af spilletid.

Det kunne vi ikke lide

Selvom Peters var et rigtig godt valg, så kommer det alligevel med lidt risiko. For Peters blev smidt af Washingtons hold i 2014 efter at være raget uklar med trænerstaben, og selvom Chiefs fik positive tilkendegivelser fra Huskies’ tidligere trænerstab, så er der i mine øjne risiko forbundet ved valget. Chiefs havde desuden et behov på inside linebacker, og det burde de have adresseret tidligere end fjerde runde. Jeg har ikke den helt store tro på, at Ramik Wilson er mere end en solid reserve. Valget af wide receiver Chris Conley undrer mig en smule, da han har sin absolutte styrke i at gå dybt i banen, og netop dét er ikke en af quarterback Alex Smith’ forcer.

Sleeper

Der kan gå et par år eller tre før defensive tackle Rakeem Nunez-Roches virkelig bryder igennem, for han er meget rå og skal arbejde meget på sin teknik. Men Nunez-Roches er stærk som en okse, har en sjælden arbejdsmoral og kæmper på hvert eneste spil, og netop det vil gøre, at han formentligt får chancen for at udvikle sig til starter. Nunez-Roches, der kom til USA fra Belize som otte-årig, lavede 14 tacklinger tab af yards i 2014 og projekterer som 3-4 end i Chiefs’ system.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *