2015 NFL Draft review – Jacksonville Jaguars

Jacksonville Jaguars hamrede en virkelig stærk draftklasse af, og hvis alt flasker sig, så kan Dave Caldwell og Gus Bradley have valgt helt op til seks startere.

Draftklasse

OLB Dante Fowler Jr., Florida (1/3)
RB T.J. Yeldon, Alabama (2/36)
OG A.J. Cann, South Carolina (3/67)
SS James Sample, Louisville (4/104)
WR Rashad Greene, Florida State (5/139)
DT Michael Bennett, Ohio State (6/180)
WR Nate Sterling, Monmouth (NYJ) (7/220)
TE Ben Koyack, Notre Dame (7/229)

Det kunne vi lide

Jaguars leverede i mine øjne en uhyggelig stærk draftklasse, hvor helt op til seks spillere kan ende som startere eller med større roller. Fowler Jr. var den suverænt bedste edge rusher og er et perfekt fit til Jaguars’ “LEO”-position, og T.J. Yeldon forventer jeg ender som featured back. Den offensive linje blev styrker med den dygtige run blocker A.J. Cann, der kunne være gået i anden runde, og både Rashad Greene og Michael Bennett var virkelig gode værdivalg. 

Det kunne vi ikke lide

Som Jaguars-fan må det være svært at være utilfreds. Men hvis jeg skal sætte en finger på Dave Caldwells draft, så må det være, at han ikke valgte en cornerback. Jaguars spiller i en division, hvor Colts har et helt arsenal af våben, og hvor Titans nu har et par store, fysiske receivers. Og glem ikke at Texans i DeAndre Hopkins har en af ligaens bedste unge wide receivers. Jeg havde gerne set Jaguars bruge et af deres andendagsvalg på en cornerback eller free safety, for Gus Bradley mangler fortsat en spiller, der kan patruljere midten.

Sleeper

Jeg nævnte Michael Bennett som et virkelig godt værdivalg i sjette runde, for hans talent var til andendagen. Problemet med Bennett er, at han er for ustabil og kun i glimt viser sit store potentiale, og så mangler han styrke til at stoppe løbet. Men Bennett er en ultra hurtig eksplosiv 3-tech, der kan rushe quarterbacken fra den inderste del af linjen, og mon ikke Bradley kan bruge den 6’2 og 293 pund store lineman i interessante formationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *