2015 NFL Draft review – Houston Texans

Houston Texans kom ganske solidt ud af årets NFL Draft, og holdets tre første valg bør allerede få masser af spilletid som rookies.

Draftklasse

CB Kevin Johnson, Wake Forest (1/16)
ILB Benardrick McKinney, Mississippi State (2/43)
WR Jaelen Strong, Arizona State (3/70)
WR Keith Mumphery, Michigan State (5/175)
OLB Reshard Cliett, South Florida (6/211)
DT Christian Covington, Rice (6/216)
RB Kenny Hilliard, LSU (7/235)

Det kunne vi lide

Toppen af Texans’ klasse er virkelig stærk, og jeg kan sagtens se de tre første spillere starte som rookies. I Kevin Johson får Texans en meget alsidig cornerback, der kan spille både på indersiden og flanken, og det er vigtigt i Romeo Crennels system. McKinney er primært run stopper, men han kan også bruges i flere forskellige pakker og vil formentligt starte på strong side. Jaelen Strong var projekteret til at blive valgt i toppen af anden runde, så ikke alene var det god værdi i tredje runde, men Texans har formentligt også fundet en starter, der kan hjælpe DeAndre Hopkins. Rice’ Christian Covington i sjette runde var god værdi, hvis han kan holde sig skadesfri.

Det kunne vi ikke lide

Jeg kan ikke rigtigt sætte en finger på Texans’ draft. Dog kunne jeg godt have tænkt mig, at Rick Smith og co. havde valgt en rigtig nose tackle på tredjedagen. Vince Wilfork er en kortsigtet løsning, og Louis Nix var skadet som rookie og har intet vist i offseason. Dybde til den offensive linje ville også have været på sin plads, men det er småting, og Texans valgte at gå andre veje på tredjedagen.

Sleeper

Valget af Rice’ defensive tackle Christian Covington er spændende på flere måder. For det første fordi hans talent lå mere til starten end til slutningen af tredjedagen, og Texans fik derfor god værdi. For det andet fordi, jeg er spændt på at se, hvor Texans vælger at bruge ham. Covington er primært en gap penetrator, og han kunne passe som 0-tech, hvis han tagere 15-20 ekstra pund på. Spørgsmålet er bare, om han kan det. Samtidig er det helt store spørgsmål, om Covington kan holde sig fri af de alvorlige skader, der spolerede den sidste del af collegekarrieren og var medvirkende til, at han faldt til sjette runde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *