2015 NFL Draft review – Denver Broncos

Denver Broncos fik fingre i lige præcis den spiller, de havde i kikkerten, og Shane Ray er en opgradering til holdets pass rush.

Draftklasse

DE Shane Ray, Missouri (1/23)
OT Ty Sambrailo, Colorado State (2/59)
TE Jeff Heuerman, Ohio State (3/92)
OC Max Garcia, Florida (4/133)
CB Lorenzo Doss, Tulane (5/164)
NT Darius Kligo, Maryland (6/203)
QB Trevor Siemian, Northwestern (7/250)
DB Taurean Nixon, Tulane (7/251)
DB Josh Furman, Oklahoma State (7/252)

Det kunne vi lide

Broncos var længe meget interesseret i Shane Ray men regnede ikke med at have en chance for at få fingre i ham. Lige indtil Ray blev snuppet med marihuana i sin bil i ugen op til draften. Da Ray faldt ned gennem første runde, reagerede Broncos hurtigt og handlede op. I Ray får Broncos en meget dedikeret football-spiller, der giver sig 100 procent på hvert spil og arbejder med en non-stop attitude. Han kan på sigt være DeMarcus Wares afløser. Ty Sambrailo i anden runde var også et virkelig godt og logisk valg til zonesystemet.

Det kunne vi ikke lide

Jeg er lidt forundret over valget af center/guard Max Garcia i fjerde runde, fordi han ikke er superatletisk og formentligt passer bedre til et powersystem. Garcia kan måske fravriste Gino Gradkowski jobbet som starter på center, men det er langt fra givet. Samtidig står Broncos tilbage uden en reel starter på venstre guard, hvor Jon Halapio også er en begrænset atlet. Jeg kunne godt have tænkt mig, at Broncos havde valgt en guard, der passede bedre til zonesystemet, selvom draften ikke var rig på den type.

Sleeper

Jeff Heuerman blev ikke brugt særlig meget som pass catcher i the Buckeyes meget løbeorienterede system. Det betyder dog ikke, at han ikke kan gribe bolde, og faktisk er han ret atletisk og kunne godt fungere som pass catcher. Det er i hvert fald svært at se, hvorfor Broncos skulle vælge en inline blocking tight end i tredje runde, og jeg tror, der er mere i vente for Heuerman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *