2015 NFL Draft review – Cleveland Browns

Cleveland Browns tog den sikre vej i årets draft og kan have fundet op til flere mangeårige startere. Og måske blev én af de kommende startere valgt i syvende runde.

Draftklasse

DT Danny Shelton, Washington (1/12)
OG Cameron Erving, Florida State (1/19)
DE Nate Ochard, Iowa (2/51)
RB Duke Johnson, Miami (3/77)
DT Xavier Cooper, Washington State (3/96)
SS Ibraheim Campbell, Northwestern (4/115)
WR Vince Mayle, Washington State (4/123)
CB Charles Gaines, Louisville (6/189)
TE Malcolm Johnson, Mississippi State (6/195)
TE Randall Telfer, USC (6/198)
ILB Haynes Pullard, USC (7/219)
CB Ife Ekpre-Olomu, Oregon (7/224)

Det kunne vi lide

I modsætning til sidste år så gik Browns med det sikre i dette års draft. Begge førsterundevalg, Danny Shelton og Cameron Erving, er bundsolide football-spillere, der kan starte fra dag ét og har et meget højt bundniveau. Nate Ochard er en “try hard” type, der kører med en non-stop motor, og Duke Johnson kan meget vel ende som Browns’ foretrukne back. Der er masser af kvalitet i toppen af Browns’ draft, og med alt held har Cleveland mindst fundet fire solide startere. For en organisation der har brug for at ramme plet og skabe ro, mener jeg det var virkelig godt gået.

Det kunne vi ikke lide

For et hold der har brug for wide receivers finder jeg det mærkeligt, at Browns ikke valgte til den position før i fjerde runde. Browns har ikke en reel førstereceiver, og når nu årgangen var så stærk som i denne draft, så burde Cleveland have valgt en wide receiver tidligere. Man kan diskutere om de også burde have valgt en quarterback, for hvis ikke Johnny Manziel tager et gevaldigt skridt i år, så står Browns fortsat uden en fremtidsløsning på den position. Jeg synes personligt, at Ray Farmer og co. burde have taget chancen på et talent som eksempelvis Bryce Petty eller Garrett Grayson i løbet af de første fire runder.

Sleeper

For 12 måneder siden talte alle om Ife Ekpre-Olomu som en potentielt førsterundevalg og helt op til draften i år var han i spil til førstedagen. Alligevel fandt Ekpre-Olomu helt til syvende runde, fordi han rev korsbåndet over i collegeslutspillet, og fordi han ikke har den helt ideelle størrelse til, hvad NFL pt. søger i defensive backs. Talentet er dog kæmpestort, og hvis Browns kan lade Ekpre-Olomu “redshirte” hele rookiesæsonen, så kan de have fundet en kommende starter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *