2015 NFL Draft review – Atlanta Falcons

Atlanta Falcons’ draft-klasse var meget, meget stærk, og holdet fik god værdi gennem alle de første runder, men fik også en sleeper midt i draften.

Draftklasse

OLB Vic Beasley, Clemson (1/8)
CB Jalen Collins, LSU (2/42)
RB Tevin Coleman, Indiana (3/73)
WR Justin Hardy, East Carolina (4/107)
NT Grady Jarrett, Clemson (5/137)
OT Jake Rodgers, Eastern Washington (7/225)
DB Akeem King, San Jose State (7/249)

Det kunne vi lide

Atlanta Falcons-ledelsen anført af Thomas Dimitroff og Scott Pioli fik fremragende værdi ved alle de fem første valg baseret på den generelle forventning inden draften. Både Jalen Collins og Tevin Coleman havde været omtalt til 1. runde, og det var et lille scoop at vælge Grady Jarrett i 5. runde. Det var en meget stærk draft-klasse, som var én af de bedste overhovedet i dette års draft.

Det kunne vi ikke lide

Intet. Falcons’ draft-klasse var stærk, og kun manglen på en tight end trækker en anelse ned. Men ikke nok til, at det for alvor pletter på karakteren. 

Sleeper

Falcons mistede slot receiver Harry Douglas i free agency, men får en stærk erstatning i Justin Hardy. Han er meget smidig og leverede den hurtigste 3-cone-drill-tid af alle wide receivers ved The Scouting Combine, men samtidig havde han – ifølge en NFL-scout – de bedste hænder i draften. Han er arbejdsom og en god fyr, der kun bør blive produktiv i NFL, når det er Matt Ryan, der kaster til ham. Et meget interessant valg af en spiller, der er havnet det for ham helt rette sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *