2015 NFL Draft review – Arizona Cardinals

Arizona Cardinals tog en interessant running back i 3. runde, men fandt også en hurtig sleeper på 310 pund senere i draften.

Draftklasse

OT D.J. Humphries, Florida (1/24)
DE Markus Golden, Missouri (2/58)
RB David Johnson, Northern Iowa (3/86)
DT Rodney Gunter, Delaware State (4/116)
DE Shaquille Riddick, West Virginia (5/158)
WR J.J. Nelson, UAB (5/159)
TE Gerald Christian, Louisville (7/256)

Det kunne vi lide

Valget af David Johnson. Som vi tidligere har fortalt her på Draftday.dk besidder Johnson en fremragende kombination af størrelse (6’0, 224) og hurtighed (40 yards på 4,40 sekunder), og på banen kan han løbe fra mange forsvarsspillere. Samtidig er han en naturlig ”pass catcher”, der kan gribe bolden uden for sin oplagte gribe-radius. Han er ikke en spiller, der bryder mange tacklinger, men han er en playmaker, der er blevet sammenlignet med Chicago Bears’ Matt Forte. Og nu kommer han til et hold, der savner en running back. Han kan blive et stort hit i Bruce Arians’ angreb.

Det kunne vi ikke lide

Jeg var ikke vild med, at Arizona brugte et andenrundevalg på Markus Golden. Han er faktisk en spiller, jeg godt kan lide, fordi Golden er en hårdtarbejdende, energisk spiller, men ikke til et valg i 2. runde. Han savner et stærkt antrit og har korte arme (31 inches), hvilket altid vil hæmme ham. Jeg tvivler på, at han bliver mere end middelmådig i NFL, og man skal ikke kun være middelmådig som 58. valget.

Sleeper

Rodney Gunter spillede kun football i high school i én sæson, og derfor var han ikke på mange store skolers radar og havnede altså på FCS-niveauet. Han er dog en rigtig, rigtig god atlet med et stærkt potentiale. Den 310 pund-store spiller kan dunke en basketball – ganske imponerende. Han løber – helt usædvanligt – en 40 yard-dash på 4,78 sekunder, hvilket er hurtigere end nogle running backs løb distancen ved The Combine. Gunter har et stykke igen, men potentialet er enormt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *