2015 NFL Draft preview – Washington Redskins

Washington Redskins har fået ny general manager i Scot McCloughan, og han vil bringe mere fysik til hovedstadsklubben.

Redskins har hårdt brug for at opgradere på safety-positionen, men de skal også finde pass rush og styrke fysikken på den offensive linje.

2014 rekord: 4-12
Draft valg i de tre første runder: 5, 38, 69
Tre største behov: S, OLB, OL
General manager: Scot McCloughan (2015)
Head coach: Jay Gruden (2014)

Safety

Redskins har handlet sig til Dashon Goldson, men det er kun lige med til at dække det store hul på positionen. Ryan Clark har trukket sig tilbage, og Brandon Meriweather er free agent, så bag Goldson er Duke Ihenacho og Trenton Robinson, der til sammen startede én kamp sidste år. Så Redskins har hårdt brug for hjælp på safety-positionen. Der er ingen safeties med værdi til toppen af første runde, men hvis Redskins kigger i den øverste del af anden runde kunne Eric Rowe (Utah) eller Arizona States Damarious Randall være mulige valg til cover-2 systemet.

Outside linebacker

Brian Orakpo er taget til Tennessee Titans, og det betyder, at Redskins har mistet en stærk pass rushing linebacker. Ryan Kerrigan lavede 13,5 sacks sidste år, men han har brug for hjælp, for ingen ved, om Trent Murphy kan udvikle sig til en fast starter. I toppen af draftens første runde får Redskins alle muligheder for at vælge en stærk pass rusher, hvad enten der er Floridas Dante Fowler, Kentuckys Bud Dupree eller Clemsons Vic Beasley. Alle vil de kunne give Redskins mere pres fra ydersiden, og derfor kan McCloughan gå den vej tidligt. Hvis han venter, er UCLA’s Owamagbe Odighizuwa en mulighed i anden eller tredje runde. Det samme er Virginias Eli Harold.

Offensive line

McCloughan ønsker store, fysiske 320 pund tunge offensive lineman, der kan blokere i et powersystem. Center Kory Lichtensteiger, guard Chris Chester og højre tackle Tom Compton er alle omkring de 300 pund, og Redskins vil opgradere med et par offensive linemen i draften. Iowas guard Brandon Scherff er en mulighed i første runde, og det samme kunne Miamis tackle Ereck Flowers være det. I anden runde ligner Florida States Tre Jackson et godt fit, ligesom South Carolinas A.J. Cann kunne være et bud på en center. Penn States Donovan Smith er en tackle, som Redskins kunne overveje på andendagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *