2015 NFL Draft preview – Tampa Bay Buccaneers

Tampa Bay Buccaneers vælger som det første hold i årets draft, og de vil med garanti tage den bedste quarterback på deres board.

I anden og tredje runde skal general manager Jason Licht så opgradere den offensive linje og finde en eller flere defensive ends, der kan lægge pres på modstandernes quarterback.

2014 rekord: 2-14
Draft valg i de tre første runder: 1, 34, 65
Tre største behov: QB, OL, DE
General manager: Jason Licht (2014)
Head coach: Lovie Smith (2014)

Quarterback

Lige siden Bucs endte med det første valg i årets NFL Draft, har det været en offentlig hemmelighed, at Bucs vil vælge en quarterback. Sidste år blev Josh McCown hentet ind, men han floppede fælt, og Mike Glennon fik en ny chance for at bevise sit værd. Heller ikke det lykkedes, og Glennon er nu 5-13 som starter. Derfor vælger Bucs en quarterback med det første valg, og med mindre der sker noget dramatisk i timerne, før Bucs er “on the clock”, så bliver det Florida States Jameis Winston. Kan det blive Oregons Marcus Mariota? Ja, men lige nu peger pilen stærkt på Winston, der er det bedste fit til Bucs’ angreb.

Offensive line

Når Bucs har fået deres franchise quarterback, er det tid til at sikre den offensive linje med det andet valg i anden runde. Lige nu starter Demar Dotson og Kevin Pamphile på de to tackle-positioner, og her er Bucs nødt til at finde mere kvalitet. I anden runde kan Pittsburghs T.J. Clemmings være en mulighed, og senere er Colorado States Ty Sambrailo et navn, der er værd at holde sig for øje. På de to guard-positioner er Logan Mankins ved at være oppe i årene og Patrick Omameh er stadig ikke særlig erfaren. Florida States Tre’ Jacksonv vil være et muligt valg i anden runde, mens Joe Feleciano fra Miami er det i de senere runder.

Defensive end

Bucs fik luret George Johnson væk fra Detroit Lions, men der er brug for meget mere hjælp til linjen. Bucs har specielt behov for mere pres, og en spiller som Utahs Nate Ochard ligner et godt fit i tredje runde. Ochard lavede 18,5 sacks i sidste sæson, og han har et eksplosivt antrit, som Bucs kan bruge. Det samme har Miamis Anthony Chickillo, der imponerede ved Senior Bowl tidligere i år. I de senere runder kan Kentuckys Za’Darius Smith og Washingtons Andrew Hudson være i spil til Bucs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *