2015 NFL Draft preview – St. Louis Rams

St. Louis Rams har en virkelig solid trup og kan glæde sig over at de på mange positioner kan mønstre samme trup som sidste år.

Den offensive linje er dog et problem, og derfor vil general manager Les Snead og head coach Jeff Fisher kigge den vej tidligt i draften. Wide receiver og cornerback er også i kikkerten, og så vil det ikke overraske, hvis Rams napper en quarterback eller en pass rusher med så høj værdi, at Snead og Fisher ikke kan takke nej…

2014 rekord: 6-10
Draft valg i de tre første runder: 10, 41, 72
Tre største behov: OT, WR, CB
General manager: Les Snead (2012)
Head coach: Jeff Fisher (2012)

Offensive line

Sidste år valgte Rams Greg Robinson i toppen af draften, og han er nu starter på venstre tackle. Men Rams har brug for meget mere hjælp til linjen, hvor kun fire spillere har startet en kamp i NFL. Der er behov for opgraderinger på center, højre guard og højre tackle, og derfor lugter det af, at Rams vil gå den vej med det 10. valg. Iowas Brandon Scherff kan spille både tackle og guard, og det samme kan LSU’s La’El Collins, hvilket er et stort plus. Rams kan dog gå efter en mere “ren” tackle som Miamis Ereck Flowers, som mange mener er den bedste højre tackle og har den aggressive spillestil, som Jeff Fisher elsker. Stanfords Andrus Peat er den måske bedste tackle, men hans fremtid er formentligt på venstre side. Hvis Rams venter til de senere runder, ligner Missouris guard Mitch Morse et rigtig godt valg i tredje runde.

Wide receiver

Rams kan glæde sig over, at alle fem bedste receivers fra sidste år vender tilbage. Brian Quick imponerede tidligt sidste år, inden han blev skadet, og Stedman Bailey viste også positive takter. Kenny Britt har stadig lidt tilbage i tanken, mens Rams stadig ikke rigtigt ved, hvad de har i det tidligere førsterundevalg Tavon Austin. Rams har mange unge talenter, men de mangler en playmaker og rigtig go-to-guy, der kan trække opdækningen. Hvis Rams drafter en receiver i top 10, så kan de være heldige, at både West Virginias Kevin White og Louisville Devante Parker er på brættet. Det vil være svært at sige nej til. I anden runde kan Arizona States Jaelen Strong være en mulighed, ligesom Oklahomas Dorial Green-Beckham kunne være det.

Cornerback

Også på denne position vender alle mand tilbage hos Rams, men kigger man lidt længere frem, så er både Janoris Jenkins og Trumaine Johnson free agents efter denne sæson. I en draft hvor der er masser af talent på cornerback-positionen vil det være en god idé, hvis Rams vælger en spiller, der kan få spilletid allerede som rookie og starte næste år. En mulighed på andendagen kunne være Florida States Ronald Darby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *