2015 NFL Draft preview – San Diego Chargers

San Diego Chargers skal finde en running back og erstatning for Ryan Mathews, der er smuttet til Philadelphia.

Samtidig er det også nødvendigt, at Chargers opgraderer på de to linjer, hvor der specielt er brug for nyt talent til den defensive af slagsen.

2014 rekord: 9-7
Draft valg i de tre første runder: 17, 48, 83
Tre største behov: RB, DL, RG
General manager: Tom Telesco (2013)
Head coach: Mike McCoy (2013)

Running back

Det er kun få år siden, at Chargers valgte en running back i første runde, men Ryan Mathews fik på grund af skader aldrig rigtig gang i karrieren. Nu er han taget til Philadelphia, og det efterlader Braden Oliver som starter med Danny Woodhead og Donald Brown i rotation. Oliver snittede kun 3,6 yards pr. carry i 14 kampe sidste år, og Chargers har brug for en back, der kan trække en væsentlig del af angrebet. Drømmescenariet er Georgias Todd Gurley i første runde, men han ryger næppe forbi Miami med det 14. valg. Wisconsins Melvin Gordon er en ganske god “trøstepræmie”, men han har kun marginal erfaring som pass catcher. Hvis Chargers ikke går med en running back i første runde, så ligner Northern Iowas David Johnson et rigtig godt fit i anden eller tredje runde.

Defensive line

Defensive ends Kendall Reyes og Corey Liuget er begge kontraktfri efter denne sæson, og i midten mangler nose tackle Sean Lissemore tyngde til at kunne være en dominerende faktor mod løb. Chargers tillod syvende flest rushing yards og 4,5 yards pr. carry sidste år, så der er brug for spillere, der kan holde skansen oppe foran. Med det 17. valg i første runde er der masser af muligheder, og en spiller som Texas’ Malcom Brown synes at passe rigtig godt til Chargers’ system. Oregons Arik Armstead kan også være en mulighed, og det samme kunne Florida States Eddie Goldman. I anden runde lurer Ohio States Michael Bennett, der både kan spille i midten og på flanken.

Højre guard

Der er problemer på højre guard, hvor Kenny Wiggins lige nu projekteres til at starte. Wiggins har spillet to år i ligaen men har blot fået en enkelt kamp, og han er derfor meget uerfaren. Chargers var igennem flere centere sidste år, og Nick Hardwick har nu indstillet karrieren, og starterpladsen er endeligt overladt til Chris Watt. Watt vil som udgangspunkt starte i midten, men Florida States Cameron Erving kunne give meget mening i første runde, fordi han vil kunne træde ind som center, hvorefter Watt kan rykkes tilbage til guard. LSU’s La’El Collins kunne være en anden mulighed i første runde, mens Florida States Tre’ Jackson i anden også vil være en option.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *