2015 NFL Draft preview – Pittsburgh Steelers

Pittsburgh Steelers er ganske godt besat på angrebet, hvor Kevin Colbert og Mike Tomlin dog kunne kigge på en tight end i den midterste del af draften.

På forsvaret er der dog store problemer, og Steelers skal finde startere på både cornerback og outside linebacker og konkurrence til safety-positionen.

2014 rekord: 11-5
Draft valg i de tre første runder: 22, 56, 87
Tre største behov: CB, OLB, S
General manager: Kevin Colbert (2010)
Head coach: Mike Tomlin (2007)

Cornerback

Steelers har kæmpe problemer på positionen, hvor de har mistet Keenan Lewis og Ike Taylor i løbet af de sidste år. Erstatningerne har mildest talt været skuffende, for Cortez Allen var en af ligaens dårligste cornerbacks sidste år og blev bænket i oktober og siden skadet, og William Gay er bedst som tredje- eller fjerdevalg. Det vil være en stor overraskelse, hvis ikke Steelers vælger en cornerback tidligt i draften, og i første runde er Wake Forests Kevin Johnson et potentielt valg. Han har de cover-evner som Steelers søger, men han kan være væk ved det 22. valg. LSU’s Jalen Collins er en anden mulighed, men han er uerfaren som starter og har i college ifølge NFL Network afleveret flere positive prøver for brug af stoffer. Washingtons Marcus Peters og, Florida States Ronald Darby er navne, der er værd at holde øje med.

Outside linebacker

Det tidligere 2013 førsterundevalg, Jarvis Jones, nærmer sig med hastige skridt bust-kategorien og har kun lavet tre sacks i sin karriere. Han synes ikke at have det eksplosive antrit, der skal til for konstant at kunne lægge pres på quarterbacken. Sidste år lavede Steelers kun 33 sacks, og derfor skal den nye defensive koordinator Keith Butler have noget hjælp specielt efter at have mistet Jason Worilds. De bedste edge rushers kan være væk, når Steelers vælger i første runde, men Nebraskas Randy Gregory risikerer at falde. I anden runde kunne Virginias Eli Harold eller Utahs Nate Ochard være i kikkerten.

Safety

Troy Polamalu har trukket sig tilbage, og det efterlader et stort hul på strong safety. Steelers har forlænget kontrakten med reserven Will Allen, og det viser, at de ikke er komfortable nok til at overlade starterrollen til Shamarko Thomas og har brug for konkurrence på positionen. Forvent at Steelers vil adressere dybden i slutningen af andendagen eller starten af tredjedagen med mindre Alabamas Landon Collins falder til dem i første runde. I tredje eller fjerde runde vil Louisvilles James Sample være et meget interessant fit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *