2015 NFL Draft preview – Philadelphia Eagles

Chip Kelly har nu fuld kontrol over Philadelphia Eagles’ trup, og han vil sammen med Ed Marynowitch forsøge at få så mange spillere ud af deres otte draft valg som muligt.

Kelly og co. skal finde hjælp til det bageste forsvar, men også den offensive linje og wide receiver-positionen skal adresseres.

2014 rekord: 10-6
Draft valg i de tre første runder: 20, 52, 84
Tre største behov: DB, WR, OL
General manager: Chip Kelly (2015)
Head coach: Chip Kelly (2013)

Defensive back

Safety Malcolm Jenkins gjorde det udmærket i sin første sæson hos Eagles, men der skal findes en makker til det tidligere førsterundevalg, fordi Nate Allen er taget til Oakland Raiders. Earl Wolff er lige nu projekteret starter, men han har ikke den store erfaring og er et relativt uprøvet kort. På cornerback mangler Eagles kvalitet modsat Byron Maxwell, og derfor er der også brug for en starter her. I første runde ligner UConns Byron Jones det oplagte valg for Eagles, fordi han har størrelsen og de atletiske evner til at spille mand-mand. Jones kan bruges både som safety og cornerback, og det giver Eagles fleksibilitet. Utahs Eric Rowe er et andet navn, som Eagles er blevet sat i forbindelse med, og hold også øje med Arizona States Damarious Randall. De kan begge spille cornerback, hvilket også er et plus.

Wide receiver

Eagles har sagt farvel til Jeremy Maclin, og hans 85 receptions og 1300+ yards skal erstattes. Jordan Matthews vil få masser af muligheder som starter, men Riley Cooper snittede under tre YAC, og Josh Huff greb kun otte bolde som rookie. Eagles har brug for en spiller, der kan skabe noget med bolden i hænderne, og USC’s Nelson Agholor ligner et logisk valg, hvis Kelly går den vej i første runde. Hvis Eagles venter, kunne Georgias Chris Conley være i kikkerten på anden- eller tredjedagen.

Offensive line

Der er spørgsmålstegn på venstre guard, hvor Eagles har forsøgt at handle 33-årige Evan Mathis. Ved hans side er tackle Jason Peters også 33 år, og det er tid til at tænke på fremtiden på den position. Oregons guard/tackle Jake Fisher er meget atletisk og kunne blive genforenet med Kelly, hvis Eagles adresserer linjen i første runde. Venter de til anden eller tredje runde er Penn States tackle Donovan Smith et talent, der er værd at huske. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *