2015 NFL Draft preview – New Orleans Saints

New Orleans Saints har en bedre roster, end deres 2014-rekord viser, og holdet kan gå mange veje i de første runder af årets draft.

Saints har hele fem valg i de tre første runder, heraf to i første runde, og de har været kendt for at gå aggressivt til værks under general manager Mickey Loomis.

2014 rekord: 7-9
Draftvalg i de tre første runder: 13, 31, 44, 75, 78
Tre største behov: LB, WR, OG
General manager: Mickey Loomis (2002)
Head coach:
 Sean Payton (2006)

Linebacker

Saints lavede kun 34 sacks i sidste sæson, hvilket var 16 styks færre end året før. Rob Ryans forsvar har brug for en playmaker på ydersiden, der kan kan hjælpe Junior Galette (10 sacks) med at presse quarterbacken, og det er næppe run-stopperen Anthony Spencer eller Parys Haralson (6,5 sacks i to sæsoner). Med det 13. valg i første runde kan Saints meget vel gå i retning af en edge rusher, som Kentuckys Bud Dupree, Nebraskas Randy Gregory eller Missouris Shane Ray, mens Eli Harold fra Virginia kunne være en mulighed i bunden af første runde eller anden runde. På indersiden har Saints hårdt brug for mere speed og bedre coveregenskaber, end David Hawthorne og Dannell Ellerbe tilbyder. Hold øje med UCLA’s Eric Kendricks og Clemsons Stephone Anthony.

Wide receiver

Sidste år brugte Saints et førsterundvalg på Brandin Cooks, men der er brug for mere ammunition til angrebet. Tight end Jimmy Graham er væk, og det samme er talentfulde Kenny Stills, der blev handlet til Miami Dolphins. Marques Colston er blevet 32 år og er en possession receiver, og Saints mangler en virkelig dyb trussel, der kan tage toppen af modstandernes forsvar. Miamis Phillip Dorsett, som Saints har været meget interesseret i, vil give virkelig god mening i bunden af første runde. Ønsker Saints en mere fysisk type ligner Arizona States Jaelen Strong et godt fit.

Guard

Saints har forlænget kontrakten med højre guard Jahri Evans, men der er et hul på venstre side efter handlen af Ben Grubbs til Kansas City Chiefs. Senio Kelemente er lige nu projekteret til at starte på den position mens reserven er Mike Golic Jr., der blev signet i midten af april. Så der er hårdt brug for en opgradering på guard-positionen, og der er masser af muligheder både på første- og andendagen. Allerede med det 13. valg kunne LSU’s La’El Collins komme i spil, hvis da ikke Michigans Brandon Scherff – mod forventning – er på brættet. Senere kunne South Carolinas A.J. Cann og Florida States Tre’ Jackson være potentielle valg for Saints.

Læs også: 2015 NFL Draft preview – Seattle Sehawks
Læs også:
2015 NFL Draft preview – Buffalo Bills
Læs også: 2015 NFL Draft preview – New England Patriots

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *