2015 NFL Draft preview – New England Patriots

New England Patriots vælger fire gange i løbet af de tre første runder og er som altid kandidater til at handle ned.

Super Bowl-vinderne har i år flere huller der skal dækkes og vil primært gå efter hjælp til den bageste del af forsvaret og den offensive linje.

2014 rekord: 12-4, Super Bowl-vindere
Draftvalg i de tre første runder: 32, 64, 96, 97 (komp)
Tre største behov: CB, OG, LB
Director of player personnel: Nick Caserio (2008)
General manager/head coach: Bill Belichick (2000)

Cornerback

Kyle Arrington er en solid slot corner, men de to startere på ydersiden Darrelle Revis og Brandon Browner, er væk. Super Bowl-helten Malcolm Butler har et stort talent, men der mangler mindst én starter på flanken, hvor Butler, Logan Ryan og Alfonzo Dennard skal kæmpe med flere free agent-tilføjelser som Bradley Fletcher, Robert McCain og Chimdi Chekwa om spilletid. Patriots kan bruge flere valg i de første tre runder på en position, som de historisk har været dårlige til at drafte til. En spiller som Arizona States Damarious Randall kunne være et oplagt valg i bunden af første runde, da han også kan spille safety og er en fremragende special teams-spiller. Andre muligheder er UConns Byron Jones, LSU’s Jalen Collins og Wake Forests Kevin Johnson.

Guard

På guard er der store problemer. Ryan Wendell er en udmærket starter på højre side, men der er et gabende hul på venstre side, hvor hverken Josh Kline eller Jordan Devey greb deres chance sidste år. Måske er Marcus Cannon eller Cameron Fleming mulige startere, men uanset hvad skal der tilføjes dybde til den inderste del af linjen. Patriots har ikke valgt en guard i de første runder siden Logan Mankins (1rd/2005), men dette kan blive lavet om i denne draft, hvis den rette spiller er på brættet. På andendagen ligner Florida States Tre’ Jackson et oplagt valg, og det samme kunne Oregons Jake Fisher være, hvis han fortsat er på brættet. Hold også øje med Utahs Jeremiah Poutasi, der også kan spille takcle, i midten af draften.

Linebacker

På papiret har Patriots en stærk trio i Jamie Collins, Dont’a Hightower og Jerod Mayo. Problemet er, at Mayo missede det meste af sidste år med en alvorlig knæskade, og Hightower i februar blev opereret i skulderen og er ude i mindst et halvt år. Potentielt mangler Patriots derfor to startere, og der er som udgangspunkt ikke meget at hente blandt reserverne. Positionen er stort behov i den kommende draft, hvor Mississippi States Benardrick McKinney, Michigans Jake Ryan og North Dakota States Kyle Emmanuel ligner Patriots-emner.

Læs også: 2015 NFL Draft preview – Buffalo Bills
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Seattle Sehawks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *