2015 NFL Draft preview – Jacksonville Jaguars

Dave Caldwell er umuligt at gennemskue, og derfor kan Jacksonville Jaguars gå mange veje med deres førsterundevalg.

Kigger man på behovene, så har Jaguars brug for en defensive end/outside linebacker LEO-type, og head coach Gus Bradley og Caldwell vil også gå efter en ny safety og running back.

2014 rekord: 3-13
Draft valg i de tre første runder: 3, 36, 67
Tre største behov: DE, S, RB
General manager: Dave Caldwell (2013)
Head coach: Gus Bradley (2013)

Defensive end/outside linebacker

Gus Bradley brugte Chris Clemons som “LEO” sidste år, og han lavede otte sacks, men Clemson er blevet 33 år og er ikke fremtidens mand. Jaguars skal finde en spiller, der kan overtage rollen fra Clemons, og ingen passer bedre til Bradleys system end Floridas Dante Fowler. Jaguars får med stor sandsynlighed muligheden for at vælge netop Fowler med det tredje valg, men spørgsmålet er, om Caldwell og Bradley tror, de kan finde en tilsvarende spiller i anden eller tredje runde. Gør de det, kan makkerparret meget vel vælge wide receiver Amari Cooper eller defensive tackle Leonard Williams ud fra best player available princippet. Venter Caldwell vil UCLA’s Owamagbe Odighizuwa være et godt fit.

Safety

Jonathan Cyprien er en solid run stopper, men han tilbyder ikke meget i opdækning. Sergio Brown er kommet til via free agency, men den 26-årige safety er bedst i en rolle som reserve og på special teams. Potentielt kunne Jaguars bruge to nye startere på safety, og i anden runde er der nogenlunde kvalitet i en ellers trist draftårgang. Utahs Eric Rowe vil pynte på Jaguars’ bageste kæde og vil kunne fungere som den center fielder, Bradleys forsvar har brug for. Det samme vil Arizona States Damarious Randall kunne gøre. Begge ligner mulige valg i toppen af anden runde.

Running back

Toby Gerhart var en free agent-flop, og selvom Denard Robinson greb chancen og startede ni kampe, så er han ikke bygget til at trække et stort læs. Bradley har brug for en featured back, der kan hamre bolden op gennem midten og trætte modstandernes forsvar, og Jaguars vil kigge på running backs fra anden runde og frem. Alabamas T.J. Yeldon ligner et godt fit, fordi han har den fysik, som Jaguars søger. Yeldon er ikke den hurtigste – langt fra – men han er bundsolid og bør blive valgt i anden runde. Boise States Jay Ajayi er en anden spiller, der vil passe godt til Jaguars, ligesom Northern Iowas David Johnson vil.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *