2015 NFL Draft preview – Indianapolis Colts

Indianapolis Colts vælger i bunde af første runde og har i alt tre valg i de første tre runder.

General manager Ryan Griegson og head coach Chuck Pagano vil kigge mod forsvaret, hvor der er brug for at finde startere, der kan overtage fra flere aldrende veteraner på safety og linebacker.

2014 rekord: 11-5
Draft valg i de tre første runder: 29, 61, 93
Tre største behov: DB, OL, OLB 
General manager: Ryan Griegson (2012)
Head coach: Chuck Pagano (2012)

Defensive backs

Free safety Mike Adams blev i 2014 valgt til sin første Pro Bowl i sin 11 år lange karriere og har forlænget sin kontrakt med et år. Men Adams er 34 år, og ved hans side er nyligt signede Dwight Lowery projekteret til at starte på strong safety, men ingen af de to er fremtiden på positionen. Colts er nødt til at finde mindst én starter på den korte bane, og selvom dette års draft ikke er nogen guldgruppe af safeties, så vil Alabamas Landon Collins give mening i første runde. Fresno States Derron Smith kunne være en anden mulighed på andendagen. På cornerback er Vontae Davis en fremragende starter, men Greg Toler har været meget skadet, og både han og Darius Butler kunne bruge konkurrence.

Offensive line

Den venstre side af linjen er solidt besat med tackle Anthony Castonzo og andenrundevalget fra sidste år, guard Jake Mewhort. På center, højre guard og højre tackle er der dog flere spørgsmål end svar, og man kan argumentere for, at Colts reelt kan bruge tre nye startere. I første runde vil der være masser af muligheder for Colts, hvor både tackles som Miamis Ereck Flowers og Pittsburghs T.J. Clemmings kunne være mulige valg. Florida States Cameron Erving vil være et spændende pick som center, mens guard Jake Fisher (Oregon) ligeledes er interessant.

Outside linebacker

Bjoern Werner har været en kæmpe skuffelse i de to første år af sin karriere, og fremtiden skal hverken bygges på den 34-årige Robert Mathis eller free agent-tilføjelsen Trent Cole (33 år). Colts er nødt til at finde pass rush i årets draft, og anden runde vil være et godt sted at kigge den vej. LSU’s Danielle Hunter er ekstremt atletisk og vil være et interessant pick for Chuck Pagano, der vil have et år til at klargøre Hunter til at starte.

Læs også: 2015 NFL Draft preview – Seattle Sehawks
Læs også:
2015 NFL Draft preview – Buffalo Bills
Læs også: 2015 NFL Draft preview – New England Patriots
Læs også: 2015 NFL Draft preview – New Orleans Saints
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Green Bay Packers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *