2015 NFL Draft preview – Detroit Lions

Detroit Lions har alvorlige problemer på den offensive linje, hvor de mangler mindst én startende guard og godt kunne bruge hjælp på tackle.

På forsvaret vil general manager Martin Mayhew se på at styrke den defensive linje, men cornerback-positionen kunne også trænge til at få tilføjet dybde.

2014 rekord: 11-5
Draft valg i de tre første runder: 23, 54, 88
Tre største behov: LG, OT, DT
General manager: Martin Mayhew (2008)
Head coach: Jim Caldwell (2014)

Venstre guard

Lions har ikke én eneste reel starter på venstre guard, og man kan argumentere for, at Detroit ikke ville kunne sætte navn på en potentiel starter, hvis de skulle lave depth chart. Med det 23. valg vil Lions kigge alvorligt på draftens bedste guards, og SU’s La’El Collins er et oplagt valg, der dog kan gå top 20. Hold øje med Dukes Laken Tomlinson, der er en plug-and-play type, der rangeres væsentligt højere blandt trænere end i medierne. Det vil ikke overraske, hvis Lions vælger ham i første runde, fordi han formentligt er væk i bunden af anden. South Carolinas A.J. Cann, Florida States Tre’ Jackson og Hobarts Ali Marpet er andre navne, som Lions kan være interesseret i.

Offensive tackle

Venstre tackle Riley Reiff er en solid starter, men han kan være bedre på højre side af linjen. Her er sidste års starter LaAdrian Waddle et wild card, fordi han sluttede sæsonen med et overrevet korsbånd og først blev opereret i januar. Lions har brug for hjælp på den ene eller anden, og derfor vil det give meget mening at vælge en tackle tidligt i draften. I første runde er Lions interesseret i Floridas D.J. Humphries, men også Pittsburghs T.J. Clemmings og Miamis Ereck Flowers kunne tiltrække løvernes opmærksomhed. 

Defensive tackle

Ja, Lions har signet Haloti Ngata i free agency, men de mistede både Ndamukong Suh og Nick Fairley i marts, og lige nu er Ngata projekteret til at starte med Tyrunn Walker. Walker er ligesom Ngata free agents til marts, så der er både problemer på den korte bane men også med dybden på den lange. I den nedre del af første runde er der masser af muligheder for Lions med spillere som Texas’ Malcom Brown, Oklahomas Jordan Phillips, Florida States Eddie Goldman og Grady Jarrett fra Clemson, men venter Lions til andendagen er Xavier Cooper fra Washington State eller Iowas Carl Davis potentielle valg. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *