2015 NFL Draft preview – Denver Broncos

Denver Broncos har 10 valg i årets draft, og general manager John Elway forventes at gå aggressivt til værks.

Broncos er i absolut win-now mode, og derfor vil Elway bruge sin draft valg til at sikre startere på den offensive og defensive linje.

2014 rekord: 12-4
Draft valg i de tre første runder: 28, 59, 92
Tre største behov: OL, NT, S
General manager: John Elway (2014)
Head coach: Gary Kubiak (2015)

Offensive line

Broncos skifter til et udpræget zone blokeringssystem og har flere ubesvarede spørgsmål på den offensive linje. Venstre guard Orlando Franklin er taget til Oakland Raiders, og den plads besættes lige nu af Shelby Smith. Center-positionen er svagt besat med Matt Paradis og Gino Gradkowski, mens Chris Clark, der skuffede sidste år, lige nu projekteres til at starte på højre tackle. Netop højre tackle synes at være Broncos’ fokus i første runde, og Pittsburghs T.J. Clemmings ligner med sine atletiske evner det perfekte valg. Det samme gør Oregons Jake Fisher og C.J. Ogbuehi (Texas A&M). Florida States Cameron Erving kunne også være et rigtig godt fit, og han kan spille både tackle, guard og center.

Nose tackle

Wade Phillips er ny defensiv koordinator og vil installere sit velkendte 3-4 one-gap system. Her mangler en rigtig nose tackle, for Sylvester Williams har aldrig tidligere spillet netop den position, og Terrance Knighton smuttede til Washington Redskins i free agency. I bunden af første runde er der muligheder med Florida States Eddie Goldman eller Oklahomas Jordan Phillips, men hvis Broncos venter til andendagen kunne både Ohio States Michael Bennett eller Iowas Carl Davis være oplagte valg.

Defensive back

Rahim Moore er taget til Houston Texans, og ny starter på free safety er Darian Stewart, der sidste år startede 14 kampe for Baltimore Ravens. Stewart var dog primært strong safety hos Ravens, og Broncos har overvejet at give cornerback Bradley Roby snaps på safety-positionen. Uanset om Roby bliver på cornerback eller flyttes til safety, så skal Broncos tilføje konkurrence til det bageste forsvar. 

Læs også: 2015 NFL Draft preview – Seattle Sehawks
Læs også:
2015 NFL Draft preview – Buffalo Bills
Læs også: 2015 NFL Draft preview – New England Patriots
Læs også: 2015 NFL Draft preview – New Orleans Saints
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Green Bay Packers
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Indianapolis Colts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *