2015 NFL Draft preview – Dallas Cowboys

Dallas Cowboys har tre valg i de første tre runder og har brug for at finde en ung erstatning for running back DeMarco Murray.

Jerry Jones og co. skal også styrke den defensive linje og opgradere på cornerback, hvor holdet har misset stort de sidste år i free agency og i draften.

2014 rekord: 12-4
Draft valg i de tre første runder: 27, 60, 91
Tre største behov: DT, CB, RB
General manager/ejer: Jerry Jones (1989)
Head coach: Jason Garrett (2010/2011)

Defensive line

Cowboys lavede blot 28 sacks i 2014-sæsonen og 9,5 af de sacks er smuttet fra Dallas via free agency. Defensive end Greg Hardy er kommet til, men han har fået 10 spilledages karantæne af NFL, og Jeremy Mincey lavede kun seks sacks sidste år i 16 kampe som starter. Clemsons Danielle Hunter i anden runde eller Miamis Anthony Chickillo i tredje eller fjerde runde kunne være virkelig interessante defensive ends til Rod Marinellis forsvar. På defensive tackle kan Tyrone Crawford dominere som 3-tech, men Cowboys mangler en virkelig 1-tech, der kan æde noget plads i midten af linjen. Eddie Goldman fra Florida State eller Ohio States Michael Bennett ville være potentielle defensive tackle-valg i første eller anden runde. 

Cornerback

Brandon Carr har aldrig levet op til sin gigantiske free agent-aftale, og står til at tjene otte millioner dollars i den kommende sæson, og hvis ikke den løn genforhandles, kan Carr ende med at blive cuttet. Det tidligere førsterundevalg, Morris Claiborne, har været et bust og skadet, så Cowboys er hårdt spændt for på positionen, hvor Orlando Scandrick lige nu er den eneste pålidelige starter. Der er rigtig gode muligheder for at finde kvalitet på cornerback-positionen i første runde af draften, og en spiller som Wake Forests Kevin Johnson ville give meget mening med det 27. valg. Hvis ikke kunne Washingtons Marcus Peters eller Florida States Ronald Darby (anden eller tredje runde) være en mulighed.

Running back

DeMarco Murray er taget til rivalerne fra Philadelphia Eagles, og erstatningen er det tidligere Oakland Raiders-førsterundevalg Darren McFadden, der aldrig har levet op til forventningerne. Sidste år blev Cowboys’ angreb båret af Murray (392 carries), og derfor er texanerne nødt til at finde en workhorse back i draften. Holdet er angiveligt vilde med Wisconsins Melvin Gordon, men det er tvivlsomt, om han er på brættet sent i første runde, og hvis han skal sikres, må Jerry Jones handle op. Indianas Tevin Coleman i anden runde kunne være en mulighed, og han har mange af de samme egenskaber som Murray.

Læs også: 2015 NFL Draft preview – Seattle Sehawks
Læs også:
2015 NFL Draft preview – Buffalo Bills
Læs også: 2015 NFL Draft preview – New England Patriots
Læs også: 2015 NFL Draft preview – New Orleans Saints
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Green Bay Packers
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Indianapolis Colts
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Denver Broncos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *