2015 NFL Draft Preview – Cornerbacks

Det så længe ud til, at Josh Shaw (6’0, 201) fra USC ville være én af de allerbedste cornerbacks i dette års draft, men det var før, at han fandt på en bizar løgnehistorie om, at han havde reddet sin fætter fra at drukne i en swimmingpool.

Han blev indledningsvis hyldet som en helt, men historien krakelerede, og Shaw måtte erkende, at han havde fundet på historien, fordi han i virkeligheden var hoppet i poolen fra en balkon efter et skænderi med sin kæreste – så han skadede sin ankel. USC fratog ham kaptajnhvervet og holdt ham ude i flere kampe.

Shaw imponerede som junior og har store fysiske evner og lange arme (30 ¾ inches), og han løber 40 yards på 4,39 sekunder, men han spiller ikke op til det niveau, og derfor er han en spiller, der potentielt altid kan underpræstere i NFL.

D’Joun Smith (5’10, 187) eller D.J. Smith fra Florida Atlantic, som han også kaldes, er endnu en nickel corner-type, som er let på fødderne og hurtig, men som savner styrken, drøjden og højden til at matche de stærkeste NFL-receivere.

Ohio States Doran Grant (5’10, 200) er en hårdfør, stærk cornerback, der kan være en effektiv reserve og måske starter på ydersiden, og som regnes for at være én af de bedste tacklende cornerbacks i denne draft. Han har samtidig et godt special teams-potentiale som “gunner”.

På draft day bør du også holde et vågent øje med Louisvilles Charles Gaines (5’10, 180), der er én af draftens bedste, rene “cover corners”, men som har højden imod sig, Oregon States Stephen Nelson (5’10, 197), som er en klassisk “cover 2”-corner, Stanfords press-corner Alex Carter (6’0, 196), der er søn af den tidligere NFL-cornerback Tom Carter og Kansas States teknisk stærke, konverterede eks-receiver JaCorey Shepherd (5’11, 199).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *