2015 NFL Draft preview – Cincinnati Bengals

Cincinnati Bengals har brug for at skaffe hjælp til den offensive linje, og der er gode muligheder for at finde tackles i årets draft. 

På forsvaret står den defensive linje for skud, og det er både på inder- og ydersiden. Midten af defensiven bør også adresseres på anden- eller tredjedagen af draften.

2014 rekord: 10-5-1
Draft valg i de tre første runder: 21, 53, 85
Tre største behov: DL, OT, LB
Ejer/general manager: Mike Brown (1991)
Head coach: Marvin Lewis (2003)

Defensive line

Bengals lavede blot 20 sacks i 2014 (23 færre end året før), hvilket var færrest af alle hold. Der er brug for hjælp både på flankerne og i midten, selvom defensive end Michael Johnson er tilbage. I midten har defensive tackle Geno Atkins og nose tackle Domato Peko ikke længere højt niveau. Med det 21. valg i første runde kan Bengals gå efter en af de bedste defensive tackles som Texas’ Malcom Brown, Oregons Arik Armstead og Oklahomas Jordan Phillips. Senere kunne Ohio States Michael Bennett være en mulighed. Defensive end ligger nok ikke lige for tidligt i draften men nærmere i de senere runder, men hvis en spiller som Missouris Shane Ray falder, kan Bengals overveje ham i første runde.

Offensive line

De to startende tackles Andrew Whitworth og Andre Smith er free agents efter denne sæson, og selvom Bengals har forlænget med Eric Winston for 2015-sæsonen, skal Bengals tænke på fremtiden. Der er masser af tackles i årets draft, og det vil være nærliggende for Bengals at se på de store, fysiske linemen i første runde. Miamis Ereck Flowers passer med sine 6’6 og 329 pund rigtig godt på profilen, men også spillere som Floridas D.J. Humphries eller LSU’s La’El Collins kunne være logiske bud. Senere i draften vil Texas A&M’s Jarvis Harrison være et godt valg for Bengals, ligesom Wisconsins Rob Havenstein vil være det.

Linebacker

Vontaze Burfict var hårdt plaget af skader og hjernerystelser i 2014, og selvom han bliver klar til sæsonen, er der usikkerhed om hans holdbarhed på lang sigt. Rey Maualuga har forlænget sin aftale, og A.J. Hawk er kommet til, men alligevel bør Bengals tilføje dybde og talent til positionen. TCU’s Paul Dawson i anden eller tredje runde eller Texas’ Jordan Hicks på tredjedagen er interessante navne at holde øje med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *