2015 NFL Draft preview – Chicago Bears

Det er general manager Ryan Paces første draft som ansvarlig, og sammen med den nye head coach John Fox, skal han forsøge at opgradere en trup, der har haltet meget de sidste år.

Årets NFL Draft afvikles i netop Chicago, og Pace og Fox har brug for tidligt at vælge en spiller, der kan skabe begestring og sætte tonen for deres fælles plan.

2014 rekord: 5-11
Draft valg i de tre første runder: 7, 39, 71
Tre største behov: DL, OLB, OL
General manager: Ryan Pace (2015)
Head coach: John Fox (2015)

Defensive line

Bears’ forsvar har altid været synonymt med et 4-3 system, men det ændrer sig nu. Vic Fangio er kommet til, at han vil installere det 3-4 system, han havde stor succes med hos San Francisco 49ers. Problemet for Bears er, at de ikke har de rette spillere til det system. Nose tackle Jay Ratliff har erfaring i 3-4 systemet, men han har ikke spillet en fuld sæson siden 2011. Defensive end Ray McDonald er kommet til fra 49ers, men modsat var Jarvis Jenkins en af ligaens dårligste 3-4 ends sidste år for Washington Redskins. Lamarr Houston skuffede i sin første sæson hos Bears men kan måske drage nytte af systemskiftet. Bears har brug for både at opgradere i midten og på flankerne. Washingtons Danny Shelton vil være et virkelig godt fit som nose tackle, og det samme kan Ohio States Michael Bennett i anden runde være det. Oregons Arik Armstead og Stanfords Henry Anderson er gode fits på end-positionen.

Outside linebacker

Heller ikke på outside linebacker har Bears det rette personel. Det hjælper, at Pernell McPhee er kommet til fra Baltimore Ravens, men han har kun startet ganske få kampe i løbet af sin karriere. Modsat er Jared Allen ikke et særlig godt fit, og det tidligere førsterundevalg Shea McClellin har haft en skuffende karriere. Så Bears skal tilføje talent til den position, og i første runde er Floridas Dante Fowler, Clemsons Vic Beasley begge gode bud med det syvende valg. Venter Bears til anden runde kunne Virginias Eli Harold være på radaren. Bears kan også bruge hjælp på inside linebacker-positionen, men behovet er ikke synderligt stort.

Offensive line

John Fox elsker et power løbeangreb, men Bears’ offensive linje mangler meget for at leve op til cheftrænerens vision. I midten spiller center Will Montgomery på en etårig aftale, og på højre guard og tackle har Bears også brug for at opgradere for Matt Slauson og Jordan Mills. I første runde vil en guard som Brandon Scherff (Iowa) være attraktiv, ligesom Miamis tackle Ereck Flowers kan være det. Senere er South Carolinas A.J. Cann et bud på en ny Bears-center.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *