2015 NFL Draft preview – Carolina Panthers

Carolina Panthers vandt NFC South sidste år, men truppen har stadig huller og mangler hjælp på nøglepositioner,

General manager Dave Gettleman elsker store, fysiske linemen, og derfor er det meget sandsynligt, at Panthers vil jagte en offensive tackle i første runde.

2014 rekord: 7-8-1
Draft valg i de tre første runder: 25, 57, 89
Tre største behov: OT, WR, CB
General manager: Dave Gettleman (2013)
Head coach: Ron Rivera (2011)

Offensive tackle

Panthers har store problemer på tackle-positionen, hvor free agent-tilføjelsen Michael Oher lige nu er starter på venstre side og Nate Chandler vender tilbage på højre tackle. Oher har tidligere i karrieren startet på venstre tackle hos Baltimore Ravens og formåede ikke at løfte den opgave, og han har ifølge Rotoworld tilladt 93 pressures de sidste to sæsoner som højre tackle. Chandler var overmatched i pass protection sidste år og endte sæsonen på injured reserve med en knæskade, så der er mindst brug for én – og måske – to startende offensive tackles. Spillere som Floridas D.J. Humphries, Pittsburghs T.J. Clemmings, Miamis Ereck Flowers eller Oregons Jake Fisher vil alle være potentielle valg for Panthers i første runde. I anden eller tredje runde kunne Wisconsins bundsolide Rob Havenstein være interessant.

Wide receiver

Kelvin Benjamin gjorde det solidt som rookie, selvom hans ukoncentrerede drops var et mindre problem. Benjamin har brug for hjælp for modsat er starteren Jerricho Cotchery bedre som fjerde eller femtevalg, og det samme er Ted Ginn. Heldigvis for Panthers er draften igen i år dyb på wide receiver-positionen, og det vil være logisk, hvis Gettleman og co. draftede en playmaker i anden runde og igen på tredjedagen. Auburns Sammie Coates, Kansas States Tyler Lockett og Dukes Jamison Crowder er navne, som er værd at holde øje med.

Cornerback

Josh Norman er en ganske udmærket starter men er free agent efter denne sæson. Bene’ Benwikere er bedst som nickel back og spillede kun 10 kampe sidste år på grund af skader, og Panthers’ manglende dybde blev illustreret med signingen af den 34-årige Charles Tillman. Selv hvis Panthers kan klare sig igennem i denne sæson, er der brug for talent til positionen, og i en draft hvor der er masser af kvalitet på cornerback-positionen, vil Gettleman ikke takke nej, hvis en af de bedste falder til Panthers. Carolina har ikke valgt en cornerback i første runde siden 2004 og har ikke drafted til positionen i de tre første runder siden 2009. Holdet vil se på 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *