2015 NFL Draft preview – Buffalo Bills

Buffalo Bills har ikke noget valg i første runde, fordi de sidste år handlede op for wide receiver Sammy Watkins. Derfor vælger Bills først som nummer 50 i årets draft og har kun to valg i de tre første runder.

Bills har en virkelig solid roster med få huller, og holdet er måske kun en eller to startere væk fra den første slutspilsdeltagelse siden 1999.

2014 rekord: 9-7
Draft valg i de tre første runder: 50, 81
Tre største behov: QB, OG, LB
General manager: Doug Whaley (2010)
Head coach: Rex Ryan (2015)

Quarterback

Bills har i årevis manglet en quarterback, der kan tage dem det næste skridt. Det er kun to år siden, at Bills valgte E.J. Manuel i første runde af 2013 NFL Draft, men det tidligere Florida State talent har skuffet enormt. Manuel er 6-8 som starter og har kun completed 58,6 procent af sine kast, og med en ny trænerstab kan hans tid meget vel være forbi. Matt Cassel er en solid veteran, der to gange er gået 10-5 som starter, men de sidste fire år har Cassel kun vundet 19 af 47 kampe. Den snart 33-årige quarterback er en god brobygger til et ungt talent, der skal bruge et par år på at lære i NFL. Baylors Bryce Petty på andendagen kunne være en mulighed. ‘

Læs også: 2015 NFL Draft rankings – quarterbacks

Læs også: 2015 NFL Draft preview – quarterbacks

Guard

Bills er godt besat på tackle med Cordy Glenn og Seantrell Henderson, og i midten er center Eric Wood en glimrende styrmand. Der mangler dog kvalitet på guard-positionen, hvor Bills tidligere på året har signet kontroversielle Richie Incognito som starter på højre guard. På venstre side sluttede Chris Williams sidste år på injured reserve, og han er bedre som reserve. På andendagen kan Bills kigge på Hobarts Ali Marpet eller Louisvilles John Miller, der begge er fysiske run blockers med god mobilitet. Hold også øje med Penn States Donovan Smith, der både kan spille på inder- og ydersiden af linjen og Dukes guard Laken Tomlinson, der vil være et rigtig godt fit til Greg Romans system.

Læs også: 2015 NFL Draft rankings – offensive guards

Læs også: 2015 NFL Draft preview – guards og centere

Linebacker

Tidligere på året handlede Bills Kiko Alonso til Philadelphia Eagles, og Nigel Bradham er free agent efter denne sæson. Bills ønsker at forlænge med Bradham, men dybden bag ham og Preston Brown er tynd. På ydersiden kan Bills også godt bruge ekstra pass rush til at rotere ind med Mario Williams, Jerry Hughes og Manny Lawson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *