2015 NFL Draft preview – Baltimore Ravens

Baltimore Ravens har hele ni valg i de første fem runder, og skal opgradere offensiven på flere fronter.

Det bageste forsvar er også en prioritet, men general manager Ozzie Newsome er kendt for at tage den bedste spiller på sit bræt, så derfor er Ravens altid svære at lure.

2014 rekord: 10-6
Draft valg i de tre første runder: 26, 58, 90
Tre største behov: CB, WR, TE
General manager: Ozzie Newsome (1996)
Head coach: John Harbaugh (2008)

Cornerback

Ravens har forlænget kontrakten med Jimmy Smith, men modsat er der spørgsmålstegn ved Laradarius Webb, der har to år tilbage af sin kontrakt og er gået 2,5 millioner dollars ned i løn. Webb har været plaget af skader og spillet middelmådigt, og derfor er Ravens på jagt efter en ny starter. Der er gode muligheder for at finde en cover-corner i draftens første runde, og spillere som Wake Forests Kevin Johnson og Washingtons Marcus Peters ville begge være rigtig gode valg. Spørgsmålet er bare, om de er på brættet, når Ravens vælger, for begge kan gå i top 20. Florida States Ronald Darby kunne være en mulighed i anden eller tredje runde.

Wide receiver

Tidligere i år sagde ejer Steve Bisciotti, at Ravens ikke absolut havde brug for en wide receiver, men det mener vi nu, de har. Steve Smith Jr. er blevet 35 år og er nu Ravens’ førstevalg på positionen, efter Torrey Smith er smuttet via free agency. Ravens har flere unge talenter som Kamar Aiken, Marlon Brown og Michael Campanaro, men ingen af de tre er lige nu potentielle go-to guys. Baltimore har brug for en stor, fysisk receiver med fart i støvlerne, og UCF’s Breshad Perriman passer godt på den beskrivelse. Hvis Ravens går efter en lidt mindre type, så kunne Miamis Phillip Dorsett i første runde eller Ohio States Devin Smith på andendagen være logiske valg.

Tight end

Ravens kan meget vel nedprioritere denne position til fordel for running back eller outside linebacker, og falder en af de bedste på de positioner, kan Baltimore føle sig fristet i første runde. Holdet har dog virkelig brug for en tight end for Dennis Pittas football fremtid er yderst usikker efter to hoftebrud. Ravens håber at få svar omkring Pitta inden for kort tid og ideelt set inden draften, men selv hvis han spiller, er der brug for at give Joe Flacco hjælp i midten af banen. Minnesotas Maxx Williams i bunden af første runde er et godt fit, men spørgsmålet er, om Ozzie Newsome har ham rangeret så højt på sit board. Jeff Heuerman (Ohio State) er et virkelig interessant talent, der har brugt det meste af karrieren på at blokere for the Buckeyes men er en atletisk pass catcher med stort potentiale.

Læs også: 2015 NFL Draft preview – Seattle Sehawks
Læs også:
2015 NFL Draft preview – Buffalo Bills
Læs også: 2015 NFL Draft preview – New England Patriots
Læs også: 2015 NFL Draft preview – New Orleans Saints
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Green Bay Packers
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Indianapolis Colts
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Denver Broncos
Læs også: 2015 NFL Draft preview – Dallas Cowboys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *