2015 NFL Draft preview – Arizona Cardinals

Head coach Bruce Arians ser ikke nogen åbenlyse huller i Arizona Cardinals’ trup, og derfor vil han og general manager Steve Keim gå efter den bedste spiller på deres board.

Arians og co. har et draft board på 130 spillere, og de vil primært se på opgraderinger til den bageste del af forsvaret.

2014 rekord: 11-5
Draft valg i de tre første runder: 24, 55, 86
Tre største behov: RB, CB, LB
General manager: Steve Keim (2013)
Head coach: Bruce Arians (2013)

Running back

Andre Ellington fik alle chancer for at vise, at han kunne trække læsset for Cardinals’ angreb, men han var ineffektiv og plaget af skader. Med sine 199 pund har Ellington næppe størrelsen til at være omdrejningspunkt, og Bruce Arians sagde i marts, at Cardinals er i markedet for en større back. Det er tvivlsomt om Georgias Todd Gurley og Wisconsins Melvin Gordon når til Cardinals i bunden af første runde, men Alabamas T.J. Yeldon eller Minnesotas David Cobb kunne være mulige bud i anden eller tredje runde.

Cornerback

Cardinals har mistet Antonio Cromartie og mangler en starter modsat Patrick Peterson. Jerraud Powers mangler den størrelse, som Cardinals søger til positionen, og Justin Bethel har marginal erfaring trods sine tre år i ligaen. I første runde ligner Wake Forests Kevin Johnson et rigtig godt fit, og det samme gør UConns Byron Jones. Venter Cardinals til anden- eller tredjedagen er USC’s Josh Shaw et interessant navn. Hold også øje med Arizona States Damarious Randall, som flere hold ser som cornerback. Han mangler noget størrelse men er dygtig i opdækning. 

Linebacker

Der er behov for hjælp på både inder- og ydersiden af Cardinals’ 3-4 system. Daryl Washington forventes at få endnu en karantæne, og Sean Weatherspoon – der er kommet til fra Atlanta Falcons – har været plaget af flere skader og har blot spillet 20 kampe de sidste tre år. På flanken er Alex Okafor en god pass rusher, men han har brug for hjælp, og det kommer næppe fra free agent-signingen Lamarr Woodley. Hvis Nebraskas Randy Gregory falder i første runde, vil han være svær at lade passere, men ellers kunne navne som Washingtons Hau’oli Kikaha eller Utahs Nate Ochard være i spil på andendagen. Michigans Jake Ryan er et muligt valg på tredjedagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *