2014 NFL Draft review: Washington Redskins

Det kunne vi lide
Washington Redskins havde brug for en højre tackle og fandt én i Morgan Moses. Han er langt fra poleret, for han har været ustabil hos Virginia og er ikke så “ond” på banen, som man kunne ønske sig, men han er en gigant med 35 3/8 inches-lange arme, der bør kunne presse holdets nuværende starter på højre tackle, Tyler Polumbus. Der var meldinger om Moses i 1. runde, men han faldt til toppen af 3. runde, hvor Redskins fik god værdi.

Det kunne vi ikke lide
General manager Bruce Allen sagde inden draften, at Redskins ikke havde nogen store huller, der skulle lukkes med draft picks, men det kan alligevel undre, at Allen fokuserede så lidt på forsvaret, som det var tilfældet. I 2013 tillod Redskins i alt 29,9 point pr. kamp – næstflest i NFL – og syv spillere i forsvaret er 30 år eller ældre. Derfor var det ventet, at Allen ville opgradere forsvaret over hele linjen og som minimum skabe noget konkurrence i form af mere dybde. Men kun to af de otte draft picks var forsvarsspillere herunder topvalget Trent Murphy, der blev valgt som nummer 47 – lidt højt for nogle eksperters smag. Bruce Allen vil sige, at han blot har fulgt holdets draft board, og at der for eksempel ikke var nogle safeties, der var værd at tage i de pågældende situationer, selvom safety-positionen kunne bruge lidt forstærkning. Men som minimum kunne Redskins have kigget ind i fremtiden og brugt lavere draft picks på spillere, der potentielt kunne udvikles til 2015, hvor aldersproblemet i forsvaret bliver endnu mere tydeligt.

Sleeper
Ikke siden Chip Lohmillers storhedstid har Redskins for alvor haft en stærk kicker, men det kan holdet nu have fået i 7. rundevalget Zach Hocker fra Arkansas, der er den første kicker, som Redskins har valgt i draften siden Jeff Hall i 1999. Hocker satte flere sparkerekorder hos The Razorbacks, og head coach Jay Gruden fortæller, at holdet især er imponeret af hans benstyrke, som Hocker i 2013 brugte til at ramme plet på tre af fire field goal-forsøg af mindst 50 yards. I Kai Forbath har Redskins en præcistsparkende kicker, men Gruden er ikke tilfreds med Forbaths kickoffs (14 touchbacks på 57 spark), og derfor kan Hocker som minimum blive kickoff-specialist hos holdet, hvis de beholder to kickers i truppen. En anden mulighed er, at han slår Forbath helt ud af truppen. Det er bestemt muligt i kraft af hans bedre benstyrke – og det vil sommerens træningslejre afgøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *