2014 NFL Draft review: Tennessee Titans

Tennessee Titans overraskede med et valg af offensive tackle i første runde men fandt potentielle startere sent i draften.

Det kunne vi lide
Titans’ nye trænerstab valgte spillere, der signalerer en ny offensiv og defensiv tilgang. Fra sin tid hos Pittsburgh Steelers kender head coach Ken Whisenhunt om nogen værdien af et velfunderet løbeangreb, og valget af running back Bishop Sankey i anden runde passer perfekt på den formel. Sankey, der er en alsidig back, vil sammen med Shonn Greene trække det store læs for Tennessee Titans. På forsvaret skifter Tennessee til et 3-4 hybrid-system med den nye defensive koordinator Ray Horton, og derfor giver valget af nose tackle Da’Quan Jones i fjerde runde rigtig god mening. Jones kunne sagten være gået tidligere, så værdien var også rigtig god. Det var den også ved valget af både safety Marqueston Huff i fjerde runde og quarterback Zach Mettenberger, som Titans fik i sjette runde.

Det kunne vi ikke lide
Jeg fatter stadig ikke, valget af offensive tackle Taylor Lewan med det 11. valg i første runde. Ja, han var måske den bedste spiller på Tennessee Titans’ board, men valget giver stadig meget lidt mening på den korte bane. Selvom det er klogt at tænke langsigtet, så vil Lewan, venstre tackle Michael Roos eller den dyre free agent-tilføjelse, Michael Oher, ende med at få begrænset spilletid i år. Det bliver formentligt Oher, som lige har fået en fireårig aftale til 20 millioner dollars. Hvis jeg havde været beslutningstager, havde jeg meget hårdt forsøgt at handle ned, og ellers var jeg gået efter en cornerback, hvor Tennessee Titans er tyndt besat. Godt nok har de haft held med senere valgte spillere som Cortland Finnegan og Alterraun Verner, men det er ingen garanti for, at Blidi Wreh-Wilson eller Coty Sensabaugh også slår til.

Sleeper
Det er vel svært at kalde quarterback Zach Mettenberger for en sleeper, for han var en af de mest omtalte spillere før draften. Men Mettenberger faldt helt til sjette runde på grund af korsbåndsskade, en dumpet dopingprøve (på grund af udvandet urinprøve) ved NFL Scouting Combine og andre off field-issues. Nu får han chancen for at lære af Whisenhunt, der sidste år fik Philip Rivers’ karriere tilbage på rette spor. Mettenberger har prototype størrelse, har en stærk arm og kan kaste alle ruter, og han er skolet i et pro style-system hos LSU under den tidligere NFL-træner Cam Cameron. Der er meget at kunne lide ved Mettenberger, der burde kunne kæmpe om et starterjob i 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *