2014 NFL Draft review: St. Louis Rams

I de kommende dage kigger Draftday.dk tilbage på draften og gennemgår holdenes draft-klasser én for én. Her er det først St. Louis Rams’ klasse, der står for skud.

Det kunne vi lide
Valget af defensive tackle Aaron Donald giver St. Louis Rams endnu en profil til forsvarslinjen, der nu består af fire førsterundevalg. Jeg er vild med tilføjelsen, der faldt med 13. valget i 1. runde, for det mest effektive pres på quarterbacken kommer indvendigt fra, fordi quarterbacken gerne vil træde op i lommen – og i disse år afvikle kastet meget hurtigt. Hvis Donald kan skabe det indvendige pres, som han med sit eksplosive antrit ventes at kunne skabe, bliver Rams-forsvaret markant bedre, end det i forvejen er. Og så vil han hjælpe en linje, der allerede har to skræmmende gode pass rushers i Robert Quinn og Chris Long. Donald har Pro Bowl-potentiale.

Det kunne vi ikke lide
Ikke rigtigt noget. Man kan argumentere for, at Rams med 11 draft picks burde have forsøgt at opgradere wide receiver-positionen, der nok er lovende, men som mangler en stabil force. Men det er svært at kritisere fravalget, når truppen består af så mange unge wideouts, der skal have plads og tid til at bryde igennem. Så Rams’ draft-årgang var stærk.

Sleeper
Lamarcus Joyner, der var 41. valget, er en meget lille, men superenergisk defensive back, der er blevet sammenlignet med Arizona Cardinals’ Tyrann Mathieu – uden helt så gode evner til at spille bolden. Han vil kunne fungere på flere positioner i forsvaret, og hans værdi er høj, fordi nickelbacken i NFL i dag har så stor betydning. Bliv ikke overrasket, hvis Joyner om tre år vil have været én af de bedste forsvarsgevinster fra denne draft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *