2014 NFL Draft review: Seattle Seahawks

Det kunne vi lide
Valget af wide receiver Paul Richardson (45) i 2. runde giver Seahawks den dybe trussel, som holdet savnede i 2013, hvor Sidney Rice var plaget af skader. Seattle tog ham på et tidspunkt, hvor receiverne var begyndt at blive pillet af tavlen, og han har en forrygende fart til at true modstandernes forsvar. Han har taget 20 pund på siden, at han stoppede i college og løb 40 yards på 4,28 sekunder i træningen til The Scouting Combine, og dermed har Seahawks potentielt fået en “speedster”, der kan skabe store spil i dybden med Percy Harvin som truslen underneden.

Det kunne vi ikke lide
Det kan godt være, at der var andre hold, der også havde en anden runde-karakter på offensive tackle Justin Britt, men spørger man mange iagttagere, der har analyseret Britt på optagelser, burde han have været valgt på tredjedagen. Seahawks’ offensive line coach, Tom Cable, kan godt lide Britts attitude og hårdføre, aggressive stil, og han kandiderer til jobbet som højre tackle, Men andre peger på, at Britt hos Missouri har haft svært ved at fastholde blokeringerne, og at han ikke er en god atlet. Det var opsigtsvækkende, at Seattle mente, han var et så højt draft pick værd.

Sleeper
Der er dem, der mener, at fjerderundevalget, Kevin Pierre-Louis fra Boston College, var draftens næsthurtigste linebacker efter Ryan Shazier, der blev valgt i 1. runde. Seahawks’ area scout, Todd Brunner, der tidligere arbejdede for San Francisco 49ers, fortæller, at Pierre-Louis minder ham om 49ers’ Navarro Bowman, som Brunner havde scoutet hos NFC West-rivalerne. Piere-Louis mangler noget drøjde, men som minimum vil han blive en stærk special-teamer. Og han kan som Bowman, der var et tredjerundevalg, overraske alt og alle som linebacker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *