2014 NFL Draft review: Pittsburgh Steelers

Pittsburgh Steelers er de sidste sæsoner blevet kritiseret for at mangle fart specielt på forsvaret, men det blev der gjort noget ved i årets draft.

Det kunne vi lide
Pittsburgh valgte den superhurtige linebacker Ryan Shazier – der løb 4,43 på 40-yard distancen – i første runde, og han giver Steelers masser af speed på indersiden. Shazier er er virkelig instinktiv og en dygtig blitzer, og jeg ser ham som et rigtig godt fit til Steelers’ forsvar. Kick returner og altmuligmanden Dri Archer giver dynamik på angrebet, ligesom wide receiver Martavis Bryant er en stor, atletisk type, der med sin 4.40-hastighed kan lave spil ned ad banen. Også linebacker Jordan Zumwalt i sjette runde giver Steelers mere fart på forsvaret, så alt i alt synes jeg, at Pittsburgh Steelers fik adresseret et af de helt store problemer ved at vælge hurtige, atletiske spillere.

Det kunne vi ikke lide
Cornerback var et stort behov for Pittsburgh, og det er det stadig. Godt nok valgte Kevin Colbert og co. Shaquille Richardson i femte runde, men det var efter min mening alt for sent. Steelers’ startere er fortsat den aldrende og 34-årige Ike Taylor og William Gay, og selvom der er et par unge talenter i truppen, så mangler der en virkelig profil, der kan tage modstandernes bedste receiver ud af kampen.

Sleeper
Jeg er vild med valget af Zumwalt i sjette runde, for han er i mine øjne en “rigtig” Steeler. Den tidligere UCLA-linebacker er en old school, fysisk type med en fantastisk vindermentalitet, og han giver sig altid 100% for sit hold. Hos the Bruins spillede Zumwalt i to sæsoner i Lou Spanos (Steelers’ defensive quality coach fra 1995-2009) forsvar, og han har et indgående kendskab til systemet. Jeg håber, at Zumwalts passion for spillet, hans  konkurrencegen og vilje ender med at give ham betydelige snaps på forsvaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *