2014 NFL Draft review: Philadelphia Eagles

Det kunne vi lide
Philadelphia valgte to wide receivers inden for de første 86 draft picks og adresserede dermed et behov, der er tydeligt, efter at DeSean Jackson blev fyret. Jordan Matthews (2. runde) og Josh Huff (3. runde) er begge solide talenter, der kan være kommende anden- og tredjereceivers hos Eagles. Matthews, der er fætter til selveste Jerry Rice, har været meget produktiv i SEC-konferencen og har et godt potentiale, mens Huff med 24 catches af mindst 20 yards i college-karrieren hos Oregon, hvor han blandt andre blev trænet af Eagles-træneren Chip Kelly, har bevist, at han er eksplosiv.

Det kunne vi ikke lide
Førsterundevalget af Marcus Smith. Jeg har svært ved at se det som andet end et risikabelt valg. Eagles handlede ned til 26. valget, men tog en spiller, der generelt ikke var anset for at være et førsterundevalg værdigt, og som i min bog er for stort et projekt netop nu til at berettige et så højt valg. Eagles savnede en pass rusher, men jeg ville have valgt DeMarcus Lawrence, som er mere poleret, end Smith, som ganske vist lavede 14,5 sacks som senior, men mange af dem kom i den svage AAC-konference i situationer, hvor sacket – ifølge Jon Gruden – blev skubbet i Smiths retning. Han var quarterback i high school, og han har derfor meget at lære endnu. Potentialet er der altså. Men – som historien har vist med andre “one hit wonders” – er én god sæson ikke altid nok til at bedømme en spiller.

Sleeper
Oregons defensive end Taylor Hart (5. runde), som Kelly også har ledet, er en fyr, der altid giver sig 100 procent, og som ikke vil underpræstere. Han er ikke noget fysisk set stort talent, men han knokler løs og har bragt mindelser om Steelers’ Brett Keisel – og den tidligere Steelers-profil, Aaron Smith, som ikke havde navnet, men som gjorde det beskidte arbejde effektivt som “five techqniue”. Det samme kan Hart gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *