2014 NFL Draft review: Miami Dolphins

Dennis Hickey kom ud af draften med otte rookies og fik blandt andet tilføjet spiller til den hårdt trængte offensive linje.

Det kunne vi lide
Jeg er vild med Dolphins’ af Tennessee tackle Ja’Wuan James i første runde. Nogle vil sige, det var tidligt, men Miami havde førsterundekarakter på fem tackles, og James var den sidste tilbageværende. James startede 49 kampe på højre tackle, og hans erfaring kan rigeligt blive brugt hos Miami, der sidste år tillod franchise-værste 58 sacks. Et klog, sikkert valg i mine øjne.

Det kunne vi ikke lide
North Dakota State, Liberty og Marist. Det var blot tre af de små skoler, som Dolphins valgte spillere fra, og i alt kommer fem af Miamis otte valg fra lavere rækker (FCS-skoler). Når man tænker på, at Miami ikke har fået meget ud af de to seneste draftklasser, burde de Dolphins være gået med spillere, der har spillet på højere niveau i flere år. Der er en risiko for, at læringskurven for bliver for stejl til, at nogle af de unge talenter kan få en plads i den endelige 53-mand store trup. Der forestår i hvert fald head coach Joe Philbin en stor opgave i at få videreudviklet de “NFL-egenskaber”, som Hickey har set hos small-school spillerne.

Sleeper
Tackle Billy Turner fra North Dakota State blev valgt i tredje runde, og small-school talentet har en reel chance for at finde spilletid på guard i løbet af de næste sæsoner. Turner har spillet venstre tackle i college, og han imponerede ved Senior Bowl, men hos Miami ligger fremtiden formentligt på indersiden af linjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *