2014 NFL Draft review: Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs havde kun seks valg i årets draft og kom blandt andet ud med defensive end/outside linebacker Dee Ford, der blev valgt i første runde.

Det kunne vi lide
Jeg må indrømme, at jeg ikke er særlig vild med Chiefs’ draft, men holdet fik positioneret sig solidt til fremtiden trods kun seks valg, hvoraf kun to var i top 100. Outside linebacker Dee Ford i første runde giver Chiefs noget sikkerhed på en position, hvor Tamba Hali er oppe i årene og Justin Houston er kontraktfri efter denne sæson. Cornerback Phillip Gaines har god størrelse, og hvis alt går vel, er han starter om to-tre år. Quarterback Aaron Murray i femte runde passer godt til Andy Reids West Coast-system og bør kunne vinde et backup-job i løbet af et par sæsoner.

Det kunne vi ikke lide
Donnie Avery, Dwayne Bowe, A.J. Jenkins, Junior Hemingway… det er sådan nogenlunde fortsat de fire bedste wide receivers i Chiefs trup. Draften var nærmest historisk dyb på positionen, men af en eller anden grund draftede Chiefs ikke én eneste wide receiver. I stedet valgte Chiefs en udviklingscornerback (Gaines) i tredje runde, en hverken-running-back-eller-wide-receiver i D’Anthony Thomas i fjerde runde og en potentiel backup-quarterback (Murray) i femte runde. Tilbage står Chiefs fortsat med et stort behov for at opgradere wide receiver-positionen, selvom Andy Reid og co. kunne have valgt spillere som USC’s Marqise Lee i første runde eller Ole Miss’ Donte Moncrief i tredje runde.

Sleeper
Den 6’5 og 298 pund store tackle Laurent Duvernay-Tardif fra canadiske McGill er blot den 10. spiller, der nogensinde er blevet valgt fra CIS. Chiefs nappede Duvernay-Tardif i sjette runde med draftens 200. valg, og der er masser af potentiale i den atletiske tackle. Duvernay-Tardif blev to gange valgt all-Canadian og vandt sidste år J.P. Metras Trophy, der gives til bedste lineman i Canada. Duvernay-Tardif spillede med i East-West Shrine Game, hvor han viste, at han kan være med på højere niveau. Jeg tror, han kan vise sig at være et guldkorn i dette års draft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *