2014 NFL Draft review: Detroit Lions

Det kunne vi lide
Ligesom i 2005, hvor Detroit Lions for tredje år i træk brugte et førsterundevalg på en wide receiver (Mike Williams), kan man argumentere for, at løverne ikke havde brug for endnu en playmaker til angrebet i form af tight end Eric Ebron. Men jeg kan nu stadig rigtigt godt lide, at Martin Mayhew satte løvekløerne i Ebron. Han var ét af de seks-syv elitetalenter, som der var i denne draft, og Detroit fik ham ved valg nummer 10. Når et så stort talent falder så langt, skal man vælge ham. På papiret har Lions nu én af NFLs to-tre mest skræmmende kasteoffensiver, for Ebron er måske den bedste tight end, der er gået i draften siden Vernon Davis i 2006. Kombinationen af Calvin Johnson på ydersiden og Eric Ebron ned gennem midten af banen er ganske enkelt uhyggelig.

Det kunne vi ikke lide
Jeg forventede selv, at Lions ville bruge tiendevalget på en cornerback, og det var derfor for mig meget overraskende, at de først tog en corner med 133. valget – nemlig Utah States Nevin Lawson, der næppe gør markant væsen af sig i 2014. Det betyder, at Lions går ind i sæsonen med Chris Houston, Rashean Mathis, Bill Bentley og Darius Slay som de bedste cornerbacks. Det var ventet, at den gruppe ville være blevet forbedret i denne offseason. Det burde den være blevet.

Sleeper
Tight end/defensive end Larry Webster, der blev valgt i 4. runde, begyndte først at spille football i 2012, efter at han havde brugt fire år på basketball. Han er en fremragende, men upoleret atlet, der måler 6 fod 5 inches, der vejer 252 pund, og som løb 40 yards på superhurtige 4,58 sekunder ved The Scouting Combine. Jadeveon Clowney var den eneste defensive end, der var hurtigere. Lions ser Webster som en defensive end, der på forsvarslinjen skal stå i modsatte side af angrebets tight end. Han har lang vej igen, men det rå, fysiske potentiale er enormt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *