2014 NFL Draft review: Denver Broncos

Denver Broncos draftede på første- og andendagen med henblik på at forbedre holdet her og nu og tænkte mere langsigtet med tredjedagens valg.

Det kunne vi lide
En god tommelfingerregel er, at man gerne skal finde startere eller stærke rotationsspillere i de tre første runder, og det gjorde Denver Broncos. Cornerback Bradley Roby vil allerede som rookie få snaps i nickel og dime, og trods hans ustabile 2013-sæson, anså mange analytikere ham som det bedste “rene talent” på positionen. I løbet af et par sæsoner bør Roby starte fast for Denver. Jeg er vild med valget af wide receiver Cody Latimer, som Broncos handlede sig op i anden runde for at vælge. Han har størrelse (6’3/215), hurtighed (4,4ish) og stensikre hænder, så hvis han hurtigt bliver sin fodskade kvit, vil han få masser af rotations-snaps i denne sæson. I tredje runde valgte Broncos så tackle Michael Schofield som meget vel kan starte på højre tackle på sigt. Denver vil gerne prøve Orlando Franklin på guard, og den 6’6 og 301 pund store Schofield kan derfor glide ind på tackle, når han er klar.

Det kunne vi ikke lide
Selvom valget af Roby var godt med tanke på position og behov, så kommer Ohio State-profilen med lidt risiko. For det første var han virkelig ustabil i 2013 og blev blandt andet totalt rundbarberet af Wisconsins James Abbrederis i deres indbyrdes matchup. Samtidig har Roby haft et par sager uden for banen senest kort før draften, hvor han blev arresteret på mistanken om at have ført bil i påvirket tilstand. Med tanke på at Broncos er tyndt besat på positionen, så har de ikke råd til, at Roby ikke spiller op til sit talent eller kommer i problemer uden for banen.

Sleeper
Outside linebacker Lamin Barrow (LSU) kan både spille på inder- og ydersiden, og han har en realistisk chance for at se spilletid som rookie. Barrow, som Broncos primært ser som middle linebacker, har nemlig masser af fart i støvlerne, og det har Broncos’ forsvar brug for. LSU-talentet kan spille på alle tre downs, og det er værdifuldt, så hvis Barrow hurtigt kan sætte sig ind i system og opgaver, så er der muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *