2014 NFL Draft review: Cleveland Browns

Ingen wide receviers? Selvom Cleveland Browns kom solidt ud af draften, så undrer det, at holdet ikke valgte én eneste wideout.

Det kunne vi lide
Browns fik stort set dækket alle deres behov og fik samtidig god værdi. Det startetede med handlen i første runde med Buffalo, hvor Cleveland handlede tilbage, samlede et ekstra førsterundevalg op (2015) og valgte cornerback Justin Gilbert. Gilbert er en starter på sigt – måske allerede i år – og det samme håber Browns, at quarterback Johnny Manziel er. Der blev taget hånd om den højre side af den offensive linje med valget i anden runde af tackle/guard Joel Bitonio, der ligeså godt kunne være gået i første runde. Linebacker Christian Kirksey og running back Terrrence West – begge i tredje runde – kan bidrage i rotation som rookies, og cornerback Pierre Desir i fjerde runde er et spændende valg, der får tid til at lære. Generelt mener jeg, at Cleveland Browns kom virkelig solidt ud af årets draft.

Det kunne vi ikke lide
Når det så er sagt, så undrer det mig meget, at Browns ikke valgte en eneste wide receiver i årets draft. Cleveland vidste formentligt allerede før draften, at wide receiver Josh Gordon stod til en lang karantæne, og derfor var det besynderligt, at holdet ikke adresserede den position i en draft, der var spækket med talent på positionen. I stedet er Cleveland Browns nu efterladt med veteraner som Miles Austin og Earl Bennett, der skal hjælpe Andrew Hawkins og Nate Burleson. Det er bare ikke godt nok. Desuden er jeg ikke vild med valget af Manziel, selvom jeg tror, han kan få succes, hvis han arbejder hårdt nok. Men hvis rapporter om, at valget kom efter ordre fra ejer Jimmy Haslam, sætter det spørgsmålstegn ved general manager Ray Farmers rolle.

Sleeper
Lindenwoods Pierre Desir imponerede i foråret ved all-star events, og han har den størrelse (6’1/198) NFL efterspørger nutildags. Desir havner i en god situation som fjerde- eller femtevalg på positionen, og han bliver derfor ikke kastet for løverne som rookie. Small-scholl cornerbacken kan derfor lære bag veteraner som Joe Haden, Leon McFadden og Buster Skrine, inden han om et år eller to kan få en større rolle for Cleveland Browns’ forsvar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *