2014 NFL Draft review: Buffalo Bills

Buffalo Bills kom ud af draften med en førstereceiver, tre store offensive linemen og dybde til forsvaret. Her kan du læse, hvad vi mener om Bills’ valg.

Det kunne vi lide
Bills gik meget aggressivt efter Clemsons wide receiver Sammy Watkins, og betalte et førsterundevalg i år plus et første- og fjerderundevalg i 2015 for at hoppe fra niendevalget op til fjerdevalget. Ja, det var dyrt, men Buffalo var nødt til at give quarterback E.J. Manuel en rigtig go-to-guy, og Watkins er på linje med talenter som A.J. Green og Julio Jones, da de kom ud af college. Valget af Miami tackle Seantrel Henderson i syvende runde var et no-risk, big-reward valg. Henderson har ifølge general manager Doug Whaley “én chance”, og for Bills må man håbe, at det store talent griber den.

Det kunne vi ikke lide
Bills skulle have en højre tackle, og det blev Alabamas Cyrus Kouandjio, som blev valgt med det 44. valg efter en lille handel ned. Kouandjio kunne være gået i første runde, men hans knæproblemer holdt ham ude af nogle holds boards. Bills’ læger clearede ham, og Buffalo har ifølge Whaley ingen bekymringer. Alligevel kommer Alabama-profilen med risiko, og Buffalo kunne være gået andre veje eks. med Virginias Morgan Moses.

Sleeper
Bills nappede cornerback Ross Cockrell i toppen af fjerde runde, og det er et interessant valg. Den 6’0 og 191 pund store Cockrell er en boldjæger, der får fingrene på mange kast (12 interceptions / 41 forsvarede kast), og hos Bills kan han som rookie kæmpe om snaps i sub-pakker. Cockrell har desuden special teams-erfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *