2014 NFL Draft Preview: Tight ends

Hos Iowa Hawkeyes hev C.J. Fiedorowicz i tre sæsoner i alt 91 bolde ind til kroppen for 899 yards og ti touchdowns, og han har talentet til at blive en starter i NFL.

Han er ikke nogen hurtig tight end som Ebron eller Amaro, men Fiedorowicz (6’5, 265) har en forrygende størrelse og er en stor mand at tackle. Han bruger kroppen som et våben til at skærme af for forsvarsspillerne.

LÆS MERE: 2014 NFL Draft Preview: Quarterbacks

Fiedorowicz kan blokere ganske udmærket og har sikre hænder og er rimelig adræt (han var hurtigst i både 20 yard-shuttle øvelsen og 3-cone-drill-øvelsen ved The Scouting Combine), men vil ikke blive forvekslet med Jimmy Graham eller Vernon Davis.
– Fiedorowicz  er en legtim trussel i kasteoffensiven, men blokerer også kraftfuldt på kanten, skriver NFL.com’s Bucky Brooks.

Efter de fem nævnte tight ends – som, mange mener, er de fem bedste – er der er et hul til næste gruppe.

Colt Lyerla er en talentfuld receiving tight end, der dog måske aldrig bliver den NFL-spiller, han kunne blive, fordi der er store, store spørgsmålstegn ved hans personlighed og fokus.
– Han er en god spiller, men der er mange problemer. Han kan gå undrafted, mener NFL.coms Gil Brandt.

Han har ellers en god størrelse (6’3, 242) løber 40 yards på 4,61 sekunder og kan blive en effektiv “F”-receiver i NFL. Og så er han meget konkurrenceminded og arbejdsom.
– Jeg så optagelser med ham, dem som jeg kunne skaffe fra 2012. Og han er en talentfuld, talentfuld fyr, siger Mike Mayock.

Men Lyerla forlod i efteråret 2013 sin skole, Oregon, efter at han var blevet suspenderet to kampe i træk. Kort tid efter blev han anholdt for at være i besiddelse af kokain, og det kostede siden en straf herunder ti dage i fængsel.

Problemerne begyndte allerede, da han var barn, hvor hans forældre blev skilt og gik ned med deres firma, hvorefter Lyerla havde en hård opvækst. Faderen forsvandt helt i perioder, og Lyerla fungerede som en faderfigur i hjemmet hos moderen, har han fortalt. Siden var han et problembarn i high school, der var mistanke om både stof- og steroidermisbrug hos Oregon, og i det hele taget er han en spiller, som flere hold end ikke vil overveje at vælge, fordi der følger et cv med problemsager med ham.

En NFL-scout har ligefrem kaldt Lyerla for en “skidt knægt”.
– Han har det virkelig svært, når han ikke er i kontrollerede omgivelser. Trænerstaben (hos Oregon, red.) bekymrede sig konstant om ham, når han var væk fra campus på ferier, har kilden sagt til NFL.com.

LÆS MERE PÅ NÆSTE SIDE…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *