2013 NFL Draft: 10 talenter til tredjedagen

97 spillere er blevet valgt i løbet af de to første dage af årets NFL Draft. Men selvom mange spillere er af brættet, så er der fortsat stærke navne tilbage. Her kigger vi nærmere på 10 talenter.

1. QB Ryan Nassib, Syracuse
Nassib venter stadig, og det er lidt overraskende, selvom ét hold havde en undrafted grade på Syracuse-quarterbacken. Han er hårdfør, konkurrencemindet og har potentiale til at blive en franchise quarterback i de rette omgivelser.

2. QB Matt Barkley, USC
Film-guruen Greg Cosell ville ikke vælge Barkley før fjerde runde, og det er også her, USC-quarterbacken tidligst lander. Manglen på armstyrke er formentligt grunden til, at den fireårige Trojans-starter endnu ikke er valgt.

3. QB Matt Scott, Arizona
Scott er en af de få tilbageværende quarterbacks, der kan køre et “read-option”-system, og derfor kan han ryge af brættet tidligt i fjerde runde.

4. RB Marcus Lattimore, South Carolina
Der er ikke noget overraskende i, at Lattimore endnu ikke er valgt. Alvorlige knæskader sætter spørgsmålstegn ved hans holdbarhed, men det hold der eventuelt vælger Gamecocks-profilen får en dedikeret running back med en stærk personlighed.

5. RB Johnathan Franklin, UCLA
Fantastisk, usædvanligt konkurrencemindet og passioneret. Franklin, der drømmer om at blive borgmester i Los Angeles, giver aldrig op. Han er ikke noget elitetalent, men nogle mener, at han er bedre end Lacy.

Læs videre om fem andre talenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *