Blog: Her er mine 32 yndlingsvalg – ét for hvert hold

31 spillere blev valgt i første runde af årets draft, mens 222 andre fik en NFL-arbejdsgiver på anden og tredjedagen.

Og der var rigtig mange gode valg på anden- og tredjedagen, så her får du mit mine yndlingsvalg for alle 32 hold.

Vel og mærke kun blandt spillere, der ikke blev valgt i første runde.

Arizona Cardinals – OC Evan Boehm, Missouri (4/128)
Cardinals har et stort hul på center-positionen, hvor A.J. Shipley var projekteret starter. Nu har de så fået en erfaren midtermand i Boehm, der har startet 53 kampe hos the Tigers. Han mangler noget størrelse men er en hård, powerfuld leder på den offensive linje.

Atlanta Falcons – TE Austin Hooper, Stanford (3/81)
Jacob Tamme har begrænsninger i sit spil og er free agent næste sæson. Valget af Hooper sikrer positionen de næste mange år frem, for den tidligere Stanford-profil er en dygtig, stabil blocker, der også kan flyttes rundt og bruges som pass catcher.

Baltimore Ravens – OT Alex Lewis, Nebraska (4/130)
Lewis var et potentielt andenrundvalg, men en fængselsdom på 45 dage efter et forlig i en sag om et overfald har formentligt kostet. Han har god teknik og kan kæmpe om et starterjob om en sæson eller to, når han er blevet lidt stærkere.

Buffalo Bills – RB Jonathan Williams, Arkansas (5/156)
Williams missede hele 2015-sæsonen, men året inden løb han for næsten 1200 yards og scorede 12 gange i rotation. Der er masser af talent, og Bills har fået stor værdi. Spørgsmålet er, hvor Williams passer ind hos Bills med LeSean McCoy og Karlos Williams.

Carolina Panthers – CB Daryl Worley, West Virginia (3/77)
Worley har den størrelse (6’1) og fysik, som Panthers søger. Selvom han lavede seks interceptions og forsvarede 12 kast i 2015, havde jeg set ham som et tredjedagsvalg. Men ingen tvivl om, at Panthers har fået en dygtig spiller, der kan matches op mod de større receivers.

Chicago Bears – WR Daniel Braverman, Western Michigan (7/230)
Jeg er vild med Braverman, der minder meget om Julian Edelman/Wes Welker. Han lander i en ideel situation hos Bears, der mangler en type, der kan løbe underneden ruter. Forventet at brættet en runde eller to tidligere, så et supervalg fra Bears.

Cincinnati Bengals – LB Nick Vigil, Utah State (3/87)
Jeg havde ikke forventet, at Vigil ville blive valgt på andendagen, men det er et fremragende valg. Han er bare en bundsolid football-spiller, der har en næse for bolden og lavede 144 tacklinger sidste sæson. Der er plads til ham i Bengals’ linebacker-gruppe.

Cleveland Browns – WR Rashard Higgins, Colorado State (5/172)
Jeg havde Higgins som et borderline top 100-valg, fordi han løbe snorlige ruter. “Hollywood” Higgins mangler dog noget fart (4,59 sek) og har er lidt skrøbeligt bygget, men han bør få en stor rolle i Hue Jacksons angreb.

Dallas Cowboys – LB Jaylon Smith, Notre Dame (2/34)
Måske mit yndlingsvalg i hele draften. Hvis ikke Smith var blevet skadet, kunne han være gået som nummer ét. Nu lander han hos Cowboys, hvis læge opererede Smith og har stor viden om, hvornår han er klar. Et fantastisk værdivalg, og dejligt at se, at det – for nu – endte lykkeligt for Smith.

Denver Broncos – RB Devontae Booker, Utah (4/136)
C.J. Anderson og Ronnie Hillman vender begge tilbage, men de har skadeshistorik. Booker passer supergodt til Gary Kubiaks one-cut system, og det vil ikke undre mig, hvis Utah-backen ender med at få en del spilletid – og producerer.

Detroit Lions – DT A’Shawn Robinson, Alabama (2/46)
Robinson var et potentielt førsterundevalg, så Lions fik rigtig god værdi i midten af anden runde. Detroit har ikke meget dybde på positionen, og Haloti Ngata er oppe i årerne, så Robinson har god mulighed for at gøre en forskel.

Green Bay Packers – OT Kyle Murphy, Stanford (6/200)
Murphy er en “plug’n’play” tackle, og dem finder man sjældent nede i sjette runde. Den 6’6 og 305 pund store Murphy er en fremragende run-blocker, der allerede som rookie kan indgå i en eller anden form for rotation.

Houston Texans – RB Tyler Ervin, San Jose State (4/119)
Jeg overvejede Braxton Miller i tredje runde, men Ervin får pladsen. Jeg glæder mig til at se, hvordan Bill O’Brien vil flytte runde på ham og forsøge at skabe matchups. Ervin er en “Dion Lewis”-agtig type, der kan lave masser af ravage i det åbne områder.

Indianapolis Colts – DB T.J. Green, Clemson (2/57)
Det her kan blive et supervalg! Green er en konverteret wide receiver, der kun har spillet safety i to sæsoner, og han har kæmpe udviklingspotentiale. Han er hurtig og dækker godt op, og han kan bruges både på safety og cornerback.

Jacksonville Jaguars – LB Myles Jack, UCLA (2/36)
Det her er også et af mine yndlingsvalg. Jack var et top fem-talent, så det her er potentielt et kæmpe steal. Jeg håber, at Dr. Andrews har ret, og at Jack ikke skal opereres igen, for jeg glæder mig til at ham flyve rundt på banen og lave spil.

Kansas City Chiefs – WR Demarcus Robinson, Florida (4/126)
Robinson blev suspenderet fire gange hos Gators, og valget kommer helt klart med en risiko. Men Robinson har et kæmpe potentiale og var ifølge Rivals.com den 52. bedste spiller i high school i 2013. Kan Chiefs modne ham kan det her være et supervalg.

Los Angeles Rams – WR Michael Thomas, Southern Miss (6/206)
Jeg havde regnet med, at Thomas var blevet valgt et par runder tidligere. Han var ikke inviteret til the Scouting Combine, men han vil give Jared Goff et pålideligt mål ned af banen, hvor han kan vinde de svære bolde en-mod-en. 

Miami Dolphins – RB Kenyan Drake, Alabama (3/73)
Jeg overvejede wide receiver Leonte Carroo, men jeg tror, at Drake kan gøre en større forskel. Miami jagtede en running back i free agency, og Drake har big-play potentiale og er mere tough, end man lige tror. Jay Ajayis plads er ikke sikker.

Minnesota Vikings – WR Moritz Boehringer, Schwabish Hall (6/180)
Det er svært ikke at være vild med det her valg! “MoBo” blev hooked på amerikansk football, da han så en Youtube-video med Adrian Peterson for fem år siden. Nu er han som den første spiller nogensinde blevet valgt ind i NFL direkte fra Europa – og skal være holdkammerat med Peterson. Stærkt!

New England Patriots – WR Malcolm Mitchell, Georgia (4/112)
Mitchell kunne have være endt i top 100, hvis ikke han havde haft skader i college, så der er helt klart talent at arbejde med. Patriots har notorisk været elendige til at vælge og udvikle receivers, men Mitchell kan bryde den trend. Han er en stærk route-runner med sikre hænder.

New Orleans Saints – DT David Onyemata, Manitoba (Canada) (4/120)
Onyemata er ekstremt upoleret, men under Senior Bowl viste han sit store potentiale og blev bedre dag for dag. Saints var tidligt “all over” det canadiske talent, og han kan nu blive udviklet af den dygtige defensive line coach, Bill Johnson.

New York Giants – WR Sterling Shepard, Oklahoma (2/40)
Jeg er vild med Shepard på grund af hans polerede ruter. Han lander i en ideel situation hos Giants, der ikke har meget andet end Odell Beckham Jr. Jeg tror, han allerede som rookie får en stor rolle i Ben McAdoos angreb.

New York Jets – WR Charone Peake, Clemson (7/241)
Clemson har et fantastisk ry for at udvikle NFL-receivers. Se bare på Sammie Watkins, Martavis Bryant og DeAndre Hopkins. Jeg siger ikke, at Peake er ligeså god som de tre, men han har størrelse og fart. Det undrer mig, at han først blev valgt i syvende runde.

Oakland Raiders – LB Cory James, Colorado State (6/194)
Et spændende valg! James er en lidt “lille” linebacker på 6’0 og 229 pund, men han har et rigtig godt instinkt og kæmper sig let fri af blokeringer og finder bolden. Han har samtidig pass rush-kvaliteter og lavede et par sacks og 10 tacklinger for tab af yards i 2015.

Philadelpia Eagles – S Jalen Mills, LSU (7/233)
Et rigtig godt værdivalg. Mills faldt igennem draften på grund af skadesproblemer, men han har erfaring som fire år som starter. Mills vil kæmpe med om spilletid i nickel-formationer som rookie, og måske kan han udvikle sig til starter på en af flankerne.

Pittsburgh Steelers – DT Javon Hargrave, South Carolina State (3/89)
Hargrave er en af de historier man bare elsker ved draften. Han spillede på lavere niveau men imponerede ved East-West Shrine Game. Det sikrede ham en invitation til Senior Bowl, hvor han også viste, han kan spille med på højeste niveau. Hans interviews gik rent ind hos NFL-holdene, og han endte i tredje runde. Supervalg af Steelers! 

San Diego Chargers – OC Max Tuerk, USC (3/66)
Chargers har problemer på center-positionen, men de kan være løst med valget af Tuerk. Han er ekstremt alsidig og startede karrieren som venstre tackle, og han har et godt fodarbejde og er virkelig mobil. En super opgradering, der bør hjælpe både Philip Rivers og Melvin Gordon.

San Francisco 49ers – QB Jeff Driskell, Louisiana Tech (6/207)
Jeg kan rigtig godt lide Driskell, og 49ers quarterback-situation er i bedste fald en smule mudret. Driskell viste i glimt sit store potentiale i college, og han kan levere de mest fantastiske kast. Spørgsmålet er, om Chip Kelly kan udvikle talentet – der er en chance!

Seattle Seahawks – DT Jarran Reed, Alabama (2/49)
Et helt suverænt valg i anden runde. Reed var rangeret som et potentielt top 20-valg, men han er udpræget run-stopper, og det har nok kostet en smule. Seahawks har dygtige positionstrænere, så mon ikke Pete Carroll og co. kan udvikle Reeds pass rush-evner.

Tampa Bay Buccaneers – DE Noah Spence, Eastern Kentucky (2/39)
Bucs var helt vilde med Spence, og det kan jeg godt forstå. Ser man bort fra hans dumpede dopingtests, så er der masser af talent at arbejde med. Bucs har et stort behov på linjen, så jeg elsker valget af Spence i anden runde.

Tennessee Titans – RB Derrick Henry, Alabama (2/45)
Titans har allerede DeMarco Murray, så på den ene side giver valget ikke så meget mening. Men jeg har en fornemmelse af, at Murray kun har ét rigtig godt år tilbage. Og så står Henry klar til at spille smash mouth-football for Mike Mularkey og co. Det her er et bevis på, at Titans bygger et hold, der ikke skal gå ned på fysikken.

Washington Redskins – CB Kendall Fuller, Virginia Tech (3/84)
For et år siden var Fuller med i diskussionen omkring top 10, men han har været alt for skadet. Han har leveret 34 forsvarede kast og otte interceptions, og han er en type, der altid er i nærheden af bolden. Han vil hjælpe et Redskins-forsvar, der har brug for cornerbacks.

Har du kommentarer til bloggen, eller er du enig/uenig, så smid en kommentar eller fang mig på Twitter@JacobNoertov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *