Optakt til ugens NFL-kampe – week 3

Gamle venner mødes i New England og San Francisco, NFL drager igen til London, Falcons’ nye offensive boss har gjort det godt, Cowboys har brug for en sejr, Saints’ kasteforsvar er ét af NFLs værste siden 1970, og så kan Vikings sagtens slå Buccaneers, selvom manden bag center hedder Case Keenum.

Læs hvorfor og læs optakter til alle de 16 kampe i 3. spillerunde af NFL-sæsonen!

UGENS TRE TOPKAMPE

TEXANS at PATRIOTS (Søndag, kl. 19.00)

Efter en dybt skuffende premiere for begge hold kom Texans og Patriots godt igen i 2. spillerunde, hvor Texans slog Bengals, mens New England massakrerede svage Saints. Førsterundevalget Deshaun Watson starter som quarterback for Texans, og han skal gøre noget, som ingen rookie-quarterback nogensinde har gjort: Vinde som starter i New England i Bill Belichick-æraen. Siden årtusindeskiftet har rookie-quarterbacks tabt alle otte kampe, de har startet, på Gilllette Stadium, og i den periode har de kun kastet fem touchdowns, men 16 interceptions – og nettet en rating af sølle 50,7 point. I det hele taget har rookie-passers kun vundet fem af 20 kampe som starters mod Belichick-ledede hold.

Kampen er også en duel mellem gamle venner. Texans’ nye defensive koordinator, Mike Vrabel, var op gennem 00’erne en forsvarsprofil hos Patriots, og head coach Bill O’Brien var offensiv koordinator for Patriots i 2011 og i de foregående fire år assistent hos holdet. Under hans ledelse har Texans-angrebet dog haft det meget svært i de i alt tre opgør (alle nederlag) mod Patriots. Enheden har kun scoret samlet 22 point. Og oven på en svag, offensiv indsats mod Bengals er det svært at tro, at angrebet for alvor bryder ud på søndag.

40-årige Tom Brady var fænomenal mod Saints, selvom han mistede flere våben undervejs til skader, og meget tyder på, at de skadede spillere – herunder tight end Rob Gronkowski (skadet lyske) – generelt undgik længere pauser. Faktisk er den måske mest iøjnefaldende skade den brækkede finger, som Texans’ All-World-lineman, J.J. Watt, døjer med. Han nedtoner selv betydningen, men gennem årene har andre skavanker generet Watt i kampe.

Duellen i duellen
Texans’ kasteforsvar har ikke tilladt en 300 yard-passer i 31 kampe i træk, men søndag bliver en brandvarm Brady, der kastede for 447 yards mod Saints, en skræmmende matchup. Mod Saints udnyttede Brady effektivt et meget svagt linebacker-korps – ikke mindst rookie-linebacker Alex Anzalone, der blev gjort til grin – og han fordelte præcist boldene rundt til Patriots’ dygtige running backs.  Texans’ linebackers er dog bedre, men især rookie-linebacker Zach Cunningham vil komme under pres, og da holdene mødtes i preseason, tillod han to touchdowns. Siden har han dog forbedret sig, men Texans kan ikke tåle ”rookie mistakes”, hvis Brady skal holdes til under 300 yards – og hvis holdet skal have en chance for at overraske Patriots i Foxborough.

Statistikken, du skal kende
Patriots-forsvaret blev kørt over af Chiefs i sæsonpremieren, og selvom Drew Brees og Saints kun scorede 20 point i søndags, var der stadig stadig huller i Matt Patricias defensiv. Brees nettede seks kast over 20 yards, og i alt har Patriots-forsvaret tilladt 12 ”big plays” (+20 yards) i de første to kampe. Det er fjerdeværst i NFL. Med det tempo rammer forsvaret 96 tilladte ”big plays” i 2017 – én sæson efter, at enheden kun tillod 59 ”big plays”. Texans-angrebet har dog kun skaffet tre ”big plays” – tangerende som det laveste antal i NFL efter to kampe.

BUCCANEERS at VIKINGS (Søndag, kl. 19.00)

Det store spørgsmål er, om Sam Bradford vender tilbage bag center hos Minnesota Vikings efter, at han missede opgøret i søndags mod Pittsburgh Steelers med en knæskade? Bradford trænede onsdag – dog i et begrænset omfang – men skulle han ikke blive klar, er en sejr ikke helt umulig at opnå for Vikings. Afløseren Case Keenum besejrede nemlig Buccaneers i begge sine møder med holdet i 2016 og 2015, mens han var hos Rams (og nettede en rating af 118 point i de kampe). Først søndag inden kampstart ventes det afgjort, om Bradford er med.

Buccaneers dominerede totalt skadesplagede Bears i søndags i Bucs’ første kamp i 2017, og det generelt ret komplette hold kommer til Minneapolis spækket med selvtillid. Især forsvaret ser forbedret ud i 2017, og defensive tackle Gerald McCoy, der var fremragende mod Bears, ser ud til at få en stor sæson. Han trænede dog ikke onsdag på grund af en ankelskade.

Duellen i duellen
Uanset om Keenum starter, eller om en ikke helt fit Bradford vender tilbage, har Vikings brug for, at running back Dalvin Cook leverer fra første snap. Hans møde med Buccaneers’ flyvende linebackers kan få en afgørende betydning for kampen. I 1. spillerunde mod Saints løb han for 127 yards, men blev holdt til 64 yards mod Vikings. Buccaneers blev før draften sat i tæt forbindelse med Cook, men valgte i stedet tight end O.J. Howard i 1. runde. Men holdet studerede Cook tæt, og head coach Dirk Koetter siger da også, at han af den grund kender Cook særdeles godt.

Statistikken, du skal kende
Efter to kampe har Vikings’ ellers på papiret stærke forsvar endnu ikke lavet en takeaway. Og dét efter en 2016-sæson, hvor Vikings nettede 27 takeaways. Buccaneers’ quarterback Jameis Winston kastede 33 interceptions i sine første to sæsoner i NFL, og sidste år blev 10 af dem kastet på egen banehalvdel og førte siden 48 point med sig til modstanderen. Mod Bears undgik han dog fejl. Men kampen om ”takeaways” kan få en stor betydning i et opgør mellem to hold, der på papiret ser meget ens ud i styrke.

Jameis Winston og Mike Evans kommer på en svær opgave i 3. spillerunde mod Vikings.
FOTO: Keith Allison, Flickr

FALCONS at LIONS (Søndag kl. 19.00)

To hold, der begge er ubesejrede, tørner sammen i The Motown City. Lions tager imod NFC-mestrene efter en – for mange – overraskende god start, der har budt på sejre over Cardinals og Giants, og selvom NFL-historiens bedst betalte spiller, quarterback Matthew Stafford, har præsteret på et højt niveau og kastet seks touchdowns mod to stærke forsvar, er det forsvaret, der er den store fortælling. Enheden har i to kampe kun tilladt 26 offensive point og har lavet seks sacks, forceret tre fumbles og lavet fire interceptions.

Falcons ser ud til at have undgået den frygtede ”Super Bowl Hangover” tidligt i sæsonen. I hvert fald så Falcons meget friske ud og alt andet end tømmermænds-ramte ud i søndagens storsejr over Green Bay, og holdet er kun den fjerde Super Bowl-taber siden 1999, der indleder sæsonen 2-0. To af de tre andre nåede siden i slutspillet.

Duellen i duellen
Mod Giants bevægede Lions’ bedste cornerback, Darius Slay, sig rundt over hele banen og dækkede Odell Beckham Jr. og de andre receivere, og selvom han tillod fem catches, tillod han kun 55 yards – og ingen store spil. Slay er en top-cornerback, når han er bedst, og hans duel med Falcons’ All-Pro-wideout Julio Jones bliver meget interessant og kan få afgørende betydning. Jones var Packers’ store fokuspunkt i søndags, alligevel greb han fem bolde for 108 yards.

Statistikken, du skal kende
Falcons har scoret 57 point i de første to kampe under ledelse af den nye offensive koordinator, Steve Sarkisian. Koordinatoren, der afløser succesrige Kyle Shanahan, ser ud til at kunne holde Atlantas angrebskadence fra 2016, og det er især værd at bemærke, at han har formået at bevare en stærk balance i angrebet. Shanahans styrke var, at forsvaret ofte ikke vidste, hvad der kom, fordi hans “play action”-baserede angreb var så uforudsigeligt. Under Shanahan kastede Falcons sidste år på 57 procent af alle kast. Under Sarkisian er balancen endnu større – med 55 procent kast.

Lions’ quarterback Matthew Stafford har kastet seks touchdowns indtil nu. (FOTO – By original: Mike Morbeck, Wikimedia Commons)

OG ALLE DE ANDRE KAMPE…

RAMS at 49ERS (Natten til fredag, kl. 02.25)

Vennerne Kyle Shanahan – 49ers’ nye head coach – og Sean McVay – Rams’ nye head coach – kæmper natten til fredag mod hinanden i Santa Clara. Begge vil for evigt være forbundet, det var Kyle Shanahan, der som offensiv koordinator i 2010 i Washington hyrede McVay som quality control coach og siden var med til at forfremme ham til tight ends coach. I 2014 tog McVay så over for Shanahan, da han blev fyret. Men ikke nok med det: En søndag i januar i år ville Rams interviewe Shanahan til holdets ledige head coach-job, men Shanahan, der skulle forberede Falcons til slutspillet, havde ikke tid, og derfor aftalte parterne at mødes weekenden efter. I mellemtiden var McVay dog til samtale hos Rams, og han var så overbevisende, at Rams-ledelsen ansatte ham – uden at de havde nået at snakke med Shanahan, der siden fik job hos 49ers. I alt er ni trænere, der var hos Redskins i 2013, en del af søndagens kamp, og Rams’ offensive koordinator, Matt LeFleur, er bror til 49ers’ passing-game specialist, Mike LeFleur. På banen bliver det især interessant at se, hvordan Rams’ andenårs-quarterback Jared Goff klarer sig efter en mindre god kamp i søndags mod Redskins. 49ers-defensiven imponerede mod Seahawks, og især defensive tackle DeForest Buckner ligner en stjerne i svøb – ifølge Pro Football Focus er han efter to kampe NFLs mest effektive pass-rusher fra defensive tackle-positionen. Omvendt er 49ers-angrebet stadig uden et touchdown – løbeangrebet fungerer, men kasteangrebet er i NFLs bund. Rams-forsvaret bør kunne dominere den enhed.

RAVENS at JAGUARS (Søndag, kl. 15.30)

For femte år i træk spiller Jaguars en kamp i London, når holdet – traditionen tro – dropper en hjemmekamp i Jacksonville for et opgør i England, hvor holdet måske en dag får hjemmebase. Ifølge The MMQB arbejder NFLs ledelse efter at flytte et hold permanent til London i 2022 – det hold kan meget være Jaguars. Modstanderen fra Ravens har aldrig tidligere spillet en kamp i den engelske hovedstad, og det kan give Jaguars, der har vundet begge sine seneste to London-opgør, en lille fordel, når kampen begynder på Wembley Stadium klokken 9.30, østamerikansk tid. Ravens træner i Baltimore frem til torsdag, hvorefter det flyver til London og lander fredag morgen. Jaguars rejser for tredje år i træk torsdag før kampen. På banen er Ravens dog det stærkere hold. Jaguars imponerede i premieren mod Texans, men især quarterback Blake Bortles faldt sammen mod Titans i søndags, og med hans fald røg også forsvaret. Omvendt har Ravens-forsvaret set meget, meget stærkt ud og har forceret 10 takeaways – det højeste antal i NFL efter to kampe i 25 år. Football Outsiders rangerer efter to kampe – baseret på statistik-sitets avancerede modeller – Ravens som NFLs allerbedste mandskab.

BROWNS at COLTS (Søndag, kl. 19.00)

Begge hold er kommet skidt fra start – uden en sejr til nogen af dem – men selvom Colts har hjemmebane, er Browns faktisk ifølge nogle bookmakere smalle favoritter. Det siger lidt om, hvordan tingene kan vende i NFL, men det fortæller også noget om, hvor lidt tiltro bookmakerne har til et Colts-hold, der selv med Jacoby Brissett bag center (skulderskadede Andrew Luck er dømt ude) hører til i NFLs tunge ende. Brissett var en opgradering over Scott Tolzien, der floppede i 1. spillerunde, men samlet set er Colts-holdet svagt uden Luck. Og når man er underdog hjemme mod Browns, ser det skidt ud. Gæsterne har dog også deres problemer at slås med. DeShone Kizer lignede i høj grad en rookie i søndagens nederlag til Ravens, og playmakeren, wide receiver Corey Coleman, er ude med en brækket hånd. Det her kan meget vel være et opgør mellem to hold, der får et top 5-valg i næste års draft.

GIANTS at EAGLES (Søndag, kl. 19.00)

En drømmekamp for ørnenes fans, der hjemme på Lincoln Financial Field kan se deres hold smadre Giants’ sæson totalt med en sejr. Så vil de forhadte ærkerivaler indlede sæsonen med tre nederlag – og det vil statistisk set nærmest umuliggøre et comeback i denne sæson. Siden 1980 har kun fem ud af 168 hold (2,9 procent), der indledte sæsonen 0-3, været i slutspillet. Og så vil krisen være total i The Meadowlands. Problemet for Giants er, at Eagles har en ”front seven”, der kan spolere enhver angrebsserie for et hold, der har kun scoret 13 point – holdets laveste antal i de første to kampe siden 1947. Trioen Vinny Curry (der gjorde det virkelig godt i søndags mod Chiefs), Derek Barnett og ikke mindst Brandon Graham udvendigt – samt Fletcher Cox indvendigt – kan lægge et massivt pres på modstanderne, og p.t. har Eagles lavet otte sacks i to kampe. Det lover ikke godt for Giants, der har en katastrofal angrebslinje – ikke mindst på flankerne.

DOLPHINS at JETS (Søndag, kl. 19.00)

Jay Cutler så komfortabel ud i søndags i sin debut for Miami Dolphins, og veteranen, der var tæt på en fremtid som NFL-kommentator, var især skarp, når han fik tid til at kaste bolden bag en ganske god Dolphins-angrebslinje. Nu står han over for et Jets-mandskab, der har tabt de første kampe, men som i offseason ofte blev kædet sammen med Cutler, før han stoppede karrieren. Jets har ikke været i stand til at stoppe løbet mod Bills og Raiders, og det kan give Dolphins’ Jay Ajayi en stor dag. Mod Raiders skaffede han ifølge Pro Football Focus i alt 82 af 122 rushing yards efter første kontakt, og Jets kan få en lang dag i The Meadowlands, mens forsvaret forsøger at nedlægge running backen. Værd at bemærke: Dolphins’ linebacker-korps var et rod, efter at Lawrence Timmons pludselig forlod holdet i weekenden – og nu er blevet suspenderet. Derfor handlede holdet sig tirsdag til Saints’ linebacker Stephone Anthony for et femterundevalg i draften. Miami håber, at en frisk start til Anthony kan kickstarte en ustabil karriere.

BRONCOS at BILLS (Søndag, kl. 19.00)

To førsteårstrænere mødes, når Vance Joseph og Broncos rejser til det nordlige New York for at møde Bills og Sean McDermott. Buffalo har vundet én og tabt én, men trods søndagens magre, offensive præstation mod Panthers, bekræftede McDermott mandag, at Tyrod Taylor fortsat er startende quarterback. Broncos’ forsvar har været formidabelt i de første to runder, og det står nu over for Broncos’ offensive koordinator de seneste to sæsoner, Rick Dennison, der er Bills’ nye, offensive boss. Han kender enhedens styrker, men også dens svagheder. Omvendt skal Broncos-angrebet anført af en overraskende velspillende Trevor Siemian bag center også op mod et rigtigt godt Bills-forsvar, der ifølge Football Outsiders er NFLs p.t. tredjebedste. Running back C.J. Anderson, der er Broncos’ motor i offensiven, har løbet for 199 yards indtil nu – hans bedste to-kampe-total siden 2014.

SAINTS at PANTHERS (Søndag, kl. 19.00)

Der begynder nu så småt at være gisninger om, hvorvidt Saints-ledelsen kan finde på at skille sig af med head coach Sean Payton og general manager Mickey Loomis oven på en dybt skuffende 0-2-indledning på sæsonen. Det er dog stadig langt fra to fyringer – selv efter sæsonen – med alene dét, at det kommer på tale, fortæller lidt om, hvor store problemerne er hos holdet fra Louisiana. Ikke mindst forsvaret, som Saints har gjort alt for at forbedre gennem årene (høje draft picks, dyre free ageny-investeringer), er stadig en katastrofe, og har efter to kampe tilladt hele 777 passing – sjetteflest i NFL-historien siden 1970. Men det har også tilladt en completion percentage af 80,3 procent (fjerdeværst siden 1970) og en passer rating af 141,4 point (næstværst siden 1970). Den gode nyhed for Saints, er Panthers-angrebet ikke er i gear. Trods en forandring af angrebet i offseason – der skulle gøre det mere effektivt og mere baseret på hurtigere “timing”-kast” – har resultaterne ikke været gode. Cam Newton har ikke været skarp (completion percentage på 59 procent), og der er spørgsmålstegn ved fra nogle eksperter, om han har det “touch”, der skal til for at få succes i den nye offensiv. Omvendt er Panthers’ forsvar ifølge Football Outsiders det næstbedste i NFL netop nu. Saints har kun én gang de seneste seks år (i 2014) vundet på søndagens arena, Bank of America Stadium.

Wide receiver Kelvin Benjamin og Panthers-angrebet er ikke i synk – endnu. (FOTO – By original: Mike Morbeck, Wikimedia Commons) 

STEELERS at BEARS (Søndag, kl. 19.00)

Det er to af NFLs allerældste hold, der mødes, når Steelers (grundlagt i 1933) møder Bears (1920) på Soldier Field. Steelers er otte point-favoritter, men det er værd at bemærke, at der kun er to hold i hele NFL, som Mike Tomlin aldrig har slået som heach coach for Steelers. Det ene er Saints, det andet er Bears. Han har tabt begge opgør mod Chicago. Bears holder til søndagens kamp fast i deres udskældte quarterback. For selvom han stod for tre af Bears’ i alt fem turnovers i søndagens nederlag til Buccaneers, er det stadig Mike Glennon, der starter bag center for bjørnene, fortalte head coach John Fox mandag. Dermed må førsterundevalget Mitch Trubisky vente lidt endnu, før han får debut – trods en lovende offseason. Glennon står over for et Steelers-forsvar, der ifølge The MMQBs filmguru, Andy Benoit, måske er AFCs bedste. Den gode nyhed for ubesejrede Steelers er, at rookie-linebacker T.J. Watt, der imponerede i premieren, ikke er alvorligt skadet i den lyske, der betød, at han måtte udgå af opgøret mod Vikings. Han kan måske være med mod Bears, fortæller Tomlin. Omvendt har angrebet endnu ikke indfriet sit potentiale, men det kan det måske gøre mod et stærkt skadesplaget Bears-forsvar.

SEAHAWKS at TITANS (Søndag, kl. 22.05)

Seahawks’ angreb er igen i år begyndt sæsonen langsomt og har kun scoret i alt 21 point og et touchdown. Nu venter så en svær udekamp i Nashville mod et Titans-hold, der smadrede Jacksonville Jaguars i søndags, og som har et forsvar, der på sine bedste dage også kan holde Seattle-offensiven i skak. Cornerback-stjernen Richard Sherman sagde tidligere i denne uge, at Seahawks’ stærke forsvar derfor ved, at “det er op til” forsvarsspillerne at sikre Seattle sejren. Problemet for forsvaret er, at det viste stor sårbarhed langs jorden i søndags mod 49ers, hvor det tillod 8,5 yards pr. carry, og Titans-løbeangrebet med quarterback Marcus Mariota og de to bulldozere Derrick Henry og DeMarco Murray i spidsen, kan overløbe enhver defensiv. Football Outsiders rangerer løbeangrebet som NFLs allerbedste efter to kampe og Seahawks-løbedefensiven som den femteværste enhed af sin slags. For hvad, det er værd, har Seahawks vundet seks af de seneste syv kampe mod Titans.

BENGALS at PACKERS (Søndag, kl. 22.25)

Efter en forfærdelig indledning på sæsonen, hvor Cincinnati-angrebet kun har scoret ni point i to kampe og nul touchdowns (som det kun tredje hold i 11 år), fyrede Bengals den offensive koordinator Ken Zampese. Bill Lazor er ny offensiv boss, og håbet er, at Lazor, der stammer fra Chip Kellys stamtræ, kan simplificere angrebet og få svagt spillende Andy Dalton til at tænke mindre og reagere hurtigere. Packers’ forsvar strålede i sæsonpremieren mod Seattle, hvor især defensive tackle Mike Daniels dominerede, men han udgik tidligt i opgøret i søndags mod Falcons, der i alt scorede hele 34 point. Daniels er tvivlsom til dette opgør med lårskaden. Med en sejr over Bengals vil Aaron Rodgers have slået alle de 31 andre hold, han ikke har spillet for – og faktisk har netop Bengals også en stor plads i Packers’ historie omkring Rodgers’ forgænger. Da starter Don Majkowski udgik med en skade i 1992 – i denne uge for 25 år siden – i et opgør mellem Green Bay og Cincinnati, kom en ung gunslinger, Brett Favre, på banen, og resten er historie.

CHIEFS at CHARGERS (Søndag, kl. 22.25)

Kun 27.000 tilskuere overværede Chargers’ første hjemmekamp i Los Angeles på StubHub Center, og endnu en tilskuerfiasko vil vække opsigt og uden tvivl vække bekymring i NFLs hovedkvarter i New York – uanset hvad meldingerne så er udadtil. Her og nu er Chiefs måske NFLs mest komplette hold, mens Chargers efter to knebne nederlag er sendt agterud i en AFC West, der med Chiefs, Raiders og Broncos som ubesejrede storhold ser uhyggelig stærk og tæt ud. Chargers holder tilsyneladende fast i den sydkoreanske kicker, Younghoe Koo, selvom han har brændt tre field goals i de første to kampe – herunder en potentiel “game winner” mod Dolphins i søndags. Chiefs’ rookie-sensation Kareem Hunt fører NFL i rushing yards og receiving yards af en running backs, og hans 355 yards from scrimmage er flest efter en spillers to første kampe, siden Marshall Faulk nettede 360 total yards i 1994. Chargers’ løbedefensiv er solid, men Hunt er en svær modstander – og holdets pass-rush er stærkt. Til gengæld har Chargers’ løbeangreb været en stor skuffelse. Chiefs har vundet alle de seneste seks kampe mod AFC West-rivalerne daterende tilbage til 2013.

RAIDERS at REDSKINS (Natten til mandag, kl. 02.30)

Oakland Raiders er klar til den store scene – en søndags-primetime-kamp – efter at have scoret NFL-høje 71 point i de første to kampe. Modstanderen fra Redskins er klar til kampen oven på en solid sejr over Rams, hvor holdet løb for 229 yards samlet set. Én af de bedste running backs, Rob Kelley, er dog plaget af en skade til sine ribben, og i det hele taget døjer Redskins allerede nu med flere skader. Ikke optimalt forud for mødet med et ret komplet, ubesejret Raiders-mandskab, der anført af quarterback Derek Carr (passer rating af 126,5 point) ligner et hold, man skal regne med i NFL-toppen i 2017-sæsonen. Mod Jets i søndags løb Raiders for 180 yards, og med Marshawn Lynch som bulldozer har Oakland-angrebet fået en anden, mere nådesløs attitude. Redskins’ quarterback Kirk Cousins har ikke fået den bedste indledning på sæsonen i et angreb, der efter tabet af DeSean Jackson og Pierre Garcon stadig er ved at blive kørt i stilling.

COWBOYS at CARDINALS (Natten til tirsdag, kl. 02.30)

Dét, der før sæsonen lignede et opgør mellem to hold helt i NFLs top, er nu en match mellem to hold, der begge slikker sår oven på en skuffende sæsonindledning. Cardinals vandt ganske vist i søndags, men det var i overtid mod Colts, der havde alle muligheder for at køre sejren hjem, og holdet, der har mistet running back-stjernen David Johnson (håndledsskade) for en stor del af sæsonen, savner en offensiv identitet. Arizona har spillet tre af de sidste fire kampe (daterende tilbage til preseason) på den amerikanske østkyst og spiller søndag for første gang i en måned på hjemmebane. Dallas blev ydmyget i Denver i søndags, og running back Ezekiel Elliott, der kun løb for otte yards, fik efterfølgende kritik for sin manglende iver efter en række Dak Prescott-interceptions, hvor han skulle stoppe boldholderen. Elliott, der fortsat ikke er begyndt at afsone en karantæne for brud på NFLs adfærdspolitik, har stærk brug for at revanchere sig mod Cardinals. Det samme har resten af Dallas-angrebet i det hele taget – herunder wide receiver Dez Bryant, der dog traditionelt set ofte har det sværere mod ligaens bedste cornerbacks. Søndag står han over for All-Pro-cornerbacken Patrick Peterson. Taber Dallas i Arizona, vil det må massiv, national opmærksomhed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *