Fantasy football: Start, Sit, Stream – 1. spillerunde

I aften starter NFL-sæsonen og dermed også første runde af årets fantasy football-ligaer. Her får du mit bud på, hvem du skal starte, bænke og bruge som streaming-options.

Dem her skal du starte

QB Matthew Stafford, Detroit Lions @ Indianapolis Colts
Stafford har været virkelig godt kørende, siden Jim Bob Cooter overtog jobbet som offensiv koordinator. I premieren venter et Colts-hold, der er svagt besat på forsvaret men som har masser af offensiv power til at sætte point på tavlen. Derfor kommer Stafford til at kaste meget.

RB Ryan Mathews, Philadelphia Eagles vs. Cleveland Browns
Mathews snittede 5,1 yards pr. carry sidste år, og det eneste, der har forhindret ham i det helt store gennembrud i NFL, er skader. Han er et sikkert valg i første runde mod et svagt Browns-hold.

RB Spencer Ware, Kansas City Chiefs vs. San Diego Chargers
Ware starter i stedet for den skadede Jamaal Charles, og han har en fantastisk matchup mod et mindre godt Chargers-forsvar. Forvent i omegnen af 15-17 touches for Ware, der bør kunne give dig dobbelt antal fantasy point.

WR Donte Moncrief, Indianapolis Colts vs. Detroit Lions
Moncrief står foran det helt store gennembrud i år, og han kan meget vel føre Colts i receptions. Han starter mod et Lions-hold, hvor der er gode muligheder for at score point. Andrew Luck kastede fem touchdowns til Moncrief i syv kampe sidste år.

WR Willie Snead, New Orleans Saints vs. Oakland Raiders
Quarterback Drew Brees har talt Snead op i offseason og rost den unge receiver. Sidste år nettede Snead næsten 1000 yards, og han bør få masser af targets mod Raiders i premieren.

WR Randall Cobb, Green Bay Packers @ Jacksonville Jaguars
Cobb skuffede sidste år, men han var skulderskadet, og Jordy Nelson var der ikke til at trække dobbelt teams. Med Nelson på flanken, kan Packers flytte rundt på Cobb, og han er et godt play i første runde.

TE Dwayne Allen, Indianapolis Colts vs. Detroit Lions
Detroit tillod femteflest point til tight ends i 2015, og derfor er Allen en god option i første runde. Tidligere har han delt snaps med Coby Fleener, men nu er arenaen hans egen. Allen er et virkelig godt mål i red zone, og det tæller meget for tight ends.

Dem her skal du bænke

QB Carson Palmer, Arizona Cardinals vs. New England Patriots
Jeg tror, Cardinals vinder over Patriots, men jeg er ikke sikker på, at Palmer er værd at starte. Han sluttede skidt i 2015, og han har ikke imponeret i preseason. Samtidig ser Patriots’ forsvar virkelig solidt ud og vil være ekstremt aggressive.

RB Carlos Hyde, San Francisco 49ers vs. Los Angeles Rams
Det her er en nem én af slagsen, for Hyde spiller først mandag aften. Bænk ham. Han har været plaget af en hjernerystelse, og han skal op mod en virkelig god defensiv front. Jeg ville holde mig fra ham i premieren.

RB Thomas Rawls, Seattle Seahawks vs. Miami Dolphins
Rawls’ matchup er virkelig god, men jeg tror ikke, han får arbejde nok. Christine Michael er listet som starter, og Pete Carroll har sagt, at man vil tage det roligt med Rawls, der har været plaget af skader.

WR Julian Edelman, New England Patriots @ Arizona Cardinals
Edelman er svær at bænke i PPR, men lad os kigge på realiteterne: Han matches op mod nogle af ligaens bedste cornerbacks, han har været plaget af en alvorlig fodskade og nå ja, så starter Jimmy Garoppolo for første gang i karrieren. Bænk ham.

WR Kelvin Benjamin, Carolina Panthers @ Denver Broncos
Der er meget, der taler imod at lade Benjamin blive på bænken. For det første er det en torsdagskamp, og det er en udekamp mod et rigtig godt Broncos-forsvar. Samtidig vil Benjamin efter alt at dømme være på snap count i et run-first angreb.

WR Jordan Matthews, Philadelphia Eagles vs. Cleveland Browns
Eagles er storfavoritter mod Browns, men husk på: De starter en rookie quarterback, Carson Wentz, der kun har taget lidt over 30 preseason snaps, har været skulderskadet og kommer fra lavere college niveau. Kan Matthews levere? Ja, men jeg ville finde en anden løsning.

TE Zach Miller, Chicago Bears @ Houston Texans
Miller skal nok producere solidt over hele sæsonen, men han skal ikke startes i første runde. Texans’ forsvar er virkelig stærkt, og intet hold tillod færre point til tight ends end Texans i de sidste tre runder af sidste sæson.

Dem her skal du “streame”

QB Brock Osweiler, Houston Texans vs. Chicago Bears
Bears er uden flere af deres allerbedste defensive backs, og det gør Osweiler til et interessant streaming-emne. Et stærkt forsvar, DeAndre Hopkins, Will Fuller og Lamar Miller kan alle hjælpe den unge quarterback.

QB Kirk Cousins, Washington Redskins vs. Pittsburgh Steelers
Det er flere år siden, at Steelers’ forsvar rangerede i top 10, og specielt er der store problemer i holdets secondary. Redskins har masser af våben, så mon ikke, at Cousins kan finde Jordan Reed, DeSean Jackson og Pierre Garcon for lidt yards og point…

TE Clive Walford, Oakland Raiders @ New Orleans Saints
Saints tillod flest point til tight ends i 2015, og selvom Saints har drafted Von Bell, så er han rookie. Walford bør kunne levere i premieren.

TE Jared Cook, Green Bay Packers @ Jacksonville Jaguars
Cook har næste altid skuffet fantasy football-managers, men i Aaron Rodgers har han den bedste quarterback, han nogensinde har spillet med. And it’s not even close! Cook kan levere top 12-stats i premieren.

DST/ST Los Angeles Rams vs. San Francisco 49ers
Jeg tror ikke meget på Rams i denne sæson, men 49ers er absolut ligaens dårligste hold. Derfor er Rams er virkeligt solidt valg i første runde.

DST/ST New York Jets vs. Cincinnati Bengals
Bengals har mistet masser af offensiv power, og det er et åbent spørgsmål, hvad Andy Dalton kan uden Tyler Eifert, Mohamed Sanu og Marvin Jones. Jeg ville overveje Jets.

Enig eller uenig? Smid en kommentar hvis du har fidus til en eller flere spillere, eller er helt uenig med dem, jeg har valgt. Du kan også fange mig på Twitter @JacobNoertov, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *