Fantasy football: 32 ting, du bør vide før tredje spillerunde

Mange profiler og startere blev skadet i anden spillerunde, og det gør denne uges waiver wire og free agency ganske interessant.

Der er masser at tage fat på, så her er (mindst) 32 ting, du bør vide om fantasy football-landskabet før tredje spillerunde.

AFC East

Buffalo Bills
Wide receiver Sammy Watkins er tydeligvis ikke klar ovenpå sin fodskade og operation. Han så ok ud i premieren mod Baltimore Ravens, men han var hæmmet mod New York Jets og greb blot to bolde for 20 yards. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Bills vælger at give Watkins en pause, og måske skal han – ligesom Dez Bryant og Julian Edelman – igennem en ny fodoperation, før det hele bliver godt. Lige nu er Watkins en boom-bust WR2.

Update: Sammy Watkins spiller ikke søndagens kamp

Miami Dolphins
Running back Arian Foster holdt kun halvanden kamp, og han er nu ude med en muskelskade i baglåret. Foster-ejere burde have garderet sig med Jay Ajayi, der vil blive en af de mest tilføjede backs på denne uges waiver wire. Ajayi har dog ikke imponeret, og Foster kan være tilbage om et par uger, så brug ikke for meget krudt på reserven, hvis du betaler for dine waiver claims. Kenyan Drake kan også få masser af snaps, men hverken han eller Ajayi er lige nu andet end et lucky punch flex-spil.

Update: Kenyan Drake starter for Dolphins søndag mod Cleveland Browns

New York Jets
Ryan Fitzpatrick har været Fitzmagic i de første to uger, og som fantasy-quarterback er han godt på vej til at udvikle sig til en pålidelig starter. Han har et helt arsenal af mål i touchdown-maskinen Eric Decker, Brandon Marshall og nu også Quincy Enunwa. Mens Decker og Marshall formentligt er væk, så er Enunwa stadig ledig i mange ligaer. Mod Bills greb han alle sine seks targets for 92 yards, og han kan være en fin WR4 med upside.

New England Patriots
Med quarterback Jimmy Garoppolos skade tager Julian Edelman og Martellus Bennetts fantasy-værdi et hit. Vel og mærke hvis Patriots skal starte rookie Jacob Brissett de næste to kampe. Patriots kan ikke køre hele deres playbook, og jeg vil forvente, at Josh McDaniels i stedet vil lægge meget over på running back LeGarrrette Blount. Hans værdi kan være upside RB2 de næste uger, hvis han får 20+ carries i de kampe.

AFC West

Denver Broncos
Running back Devontae Booker fortsætter med at æde sig ind på C.J. Anderson og i weekenden fik ni carries. Booker imponerede med 46 yards, og han er helt klart værd at holde øje med. Anderson har været plaget af skader tidligt i karrieren, og hvis han bliver skadet, ligner Booker et lock til 17-20 touches.

Kansas City Chiefs
Wide receiver Jeremy Maclin fik hele 15 targets i 2. runde, men han greb kun seks bolde for 68 yards. Det antal yards er stort set, hvad du kan forvente fra Maclin. Sidste år greb han for 68 yards eller færre i 10 af 15 kampe, så med mindre han scorer touchdown, skal du ikke regne med mere en seks-syv point fra hans side. Efter en monsterkamp i første runde kom Spencer Ware ned på jorden igen og fik kun 12 touches. Det var dog stadig fem flere end Charcandrick West.

San Diego Chargers
Running back Danny Woodhead er ude for sæsonen med et overrevet korsbånd, så nu er det Melvin Gordons show. Han har scoret tre touchdowns i år, efter han slet ikke fandt end zone som rookie. Hvem er Gordons backup? Mit bud er rookie Kenneth Farrow… På receiver-fronten er Travis Benjamin og Tyrell Williams begge gode pick ups.

Oakland Raiders
Hvis du er Latavious Murray-ejer skal du være en smule bekymret. Murrays carries blev næsten halveret fra første (14) til anden runde (8), og der er nu fire backs i spil hos Raiders. For nu vil Murray stadig få mest arbejde, og hvis Raiders fører, er han det bedste bud. Men Jalen Richards, DeAndre Washington og Taiwan Jones får lige nu alle mere spilletid.

AFC North

Baltimore Ravens
Kan Mike Wallace holdet tempoet? Han har grebet tre touchdowns i de første to kampe, men han har kun fået 12 targets. Det er ikke meget, og han er lige nu meget touchdown-afhængig som boom-bust WR3. Hold øje med tight end Dennis Pitta, der trods flere hofteoperationer nu er tilbage. 12 targets mod Browns… det tager jeg any day!

Cleveland Browns
Wide receiver Corey Coleman var flyvende med Josh McCown under center, men nu er den aldrende quarterback skadet, og Cody Kessler tager over. Det kommer til at koste på Colemans produktion, og jeg vil tro, Browns vil løbe bolden mere med Isaiah Crowell. Hue Jackson sagde, at han ville give Crowell flere carries, og han holdt sit ord. Crowell er en solid RB2 lige nu.

Cincinnati Bengals
Jeremy Hill har løbet 20 gange i de første to kampe men for sølle 53 yards. Han er lige nu kun relevant, hvis du tror på et touchdown. Giovani Bernard er lidt bedre i PPR på grund af sin rolle i kastespillet. A.J. Green fortsætter med at blive fodret af Andy Dalton, men han greb kun to bolde og fik kun ét target i anden halvleg, hvor Dalton ellers kastede 27 gange! Green er Bengals suverænt bedste spiller, og modstandernes forsvar holder øje med ham.

Pittsburgh Steelers
Running back DeAngelo Williams bliver ved med at imponere, men Le’Veon Bell er tilbage i næste uge. Hvordan rollefordelingen bliver er svært at sige, men Bell er klart førstevalg. Jeg ville forsøge at handle Williams til Bell-ejeren i din liga inden denne runde, hvor der stadig er noget værdi.

AFC South

Houston Texans
Rookie wide receiver Will Fuller bliver ved med at imponere, og han greb for anden uge i træk for mere end 100 yards. Han blev dermed den kun anden rookie receiver i NFL’s historie til at starte sin karriere med back-to-back 100 yards-kampe (DeSean Jackson). Fuller har fået 18 targets i de to første kampe, og er så godt som must-start. Han møder New England Patriots’ svage secondary torsdag.

Indianapolis Colts
En af de helt store breakout-kandidater, Donte Moncrief, har skuffet enormt i de to første uger. Mod Denver Broncos greb han blot én bold og fik sølle tre targets. Han har 10 targets over de to første uger, og er ikke i top 50 i fantasy point. Hold ham lidt endnu, for Colts’ forsvar er virkelig dårligt, så Andrew Luck kommer til at kaste meget. Det må komme Moncrief til gode…

Update: Efter denne artikel blev skrevet, er det kommet frem, at Moncrief er skadet i skulderen og er ude i fire til seks uger. Phillip Dorsetts værdi vil få et boost, og det samme vil tight end Dwayne Allens.

Jacksonville Jaguars
Med Chris Ivory ude i de første kampe har T.J. Yeldon fået alle muligheder for at sætte sig tungt på starterjobbet. Og han har fejlet stort. Yeldon har 67 rushing yards på 28! forsøg, og mod Chargers greb han otte bolde for… 10 yards. Yeldon har meget kort snor, så hvis Ivory er fri, bør du samle ham op. I det hele taget er Jaguars’ angreb skidt kørende og stortalentet Allen Robinson har kun 126 yards i de to første kampe.

Tennessee Titans
Rookie wide receiver Tajae Sharpe spillede alle 67 snaps mod Detroit Lions, men han leverede ikke noget særligt. Sharpe er Marcus Mariotas favoritmål, men i et run-first angreb, har han stadig svære betingelser. I forhold til løbet, så åd rookie Derrick Henry ind på DeMarco Murrays carries. Det er en situation, der er værd at holde øje med, men Murray er lige nu featured på passing downs, og det hjælper og sikrer hans værdi.

NFC East

Dallas Cowboys
Efter en skuffende første uge fik wide receiver Dez Bryant gang i sæsonen med syv receptions for 112 yards. Bryant er must-start hver uge, også selvom der vil komme tvivlsomme uger, hvor rookie quarterback Dak Prescott ikke leverer. Det samme er rookie running back Ezekiel Elliott, men det er værd at bemærke, at han ikke har imponeret og har fumbled flere gange. Alfred Morris kan meget hurtigt få flere snaps.

New York Giants
Running back Rashad Jennings er plaget af en skade i hånden og ved håndleddet, og han spillede kun halvdelen af de offensive snaps mod Saints. Det gjorde han til gengæld rigtig skidt og løb kun 27 yards på 13 carries. Shane Vereen spillede 40 snaps (seks flere end Jennings), mens Orleans Darkwa kun fik fem snaps. Odell Beckham Jr.’s produktion ser allerede nu ud til at kunne blive truet af Victor Cruz og Sterling Shepard. Hold øje med det.

Update: Jennings er skadet og spiller ikke søndag. Shane Vereen forventes at få en stor rolle.

Philadelphia Eagles
Carson Wentz er voldsomt imponerende, og det hjælper specielt Jordan Matthews, der lige nu er must start hver eneste uge. Det er en anden Mathews, running back Ryan, fortsat, men spørgsmålet er, hvor længe det varer. Mathews fik kun ni carries mod 22 i første runde, men til gengæld scorede han to gange. Mathews (21 snaps) vil blive truet af Darren Sproles (41 snaps) før eller siden.

Washington Redskins
Running back Matt Jones fik en solid mængde snaps og fik 14 touches, som han konverterede til 65 yards og et touchdown. Ikke voldsomt mange fantasy point, men nok til at Jones lige nu lurer omkring RB2. Kirk Cousins tvivlsomme spil betyder, at ingen Redskins-receivers lige nu er i top 40, og den bedste er pt. Jamison Crowder.

NFC West

Arizona Cardinals
Jeg er Michael Floyd-ejer, men kun til midnat, for så dropper jeg ham. Lige nu er der for mange om buddet hos Cardinals, og den helt store vinder er Larry Fitzgerald, som har Carson Palmers tillid. Floyd har kun fået 13 targets i de to første kampe, og han er pt. kun anden eller tredje read. Som boom-bust WR3 kan du finde andre spillere med mere upside. Læg ikke meget i at Chris Johnson fik 16 carries mod Tampa Bay; kampen var afgjort ved pausen.

Update: Cardinals’ wide receivers slipper for cornerback Ronald Darby, der ikke er med for Bills. 

San Francisco 49ers
Running back Carlos Hyde løb blot 34 yards på 14 carries mod Panthers, og han vi ikke få nær så mange carries/touches, når 49ers er bagud. Hydes snaps faldt fra 70% til 60%, og Shaun Draughn var på banen 34% af de offensive snaps. Hyde er en virkelig god RB3 med potentiale til at være RB2 i de rigtige matchups.

Los Angeles Rams
Er det tid til at blive bekymret for Todd Gurley? Ja måske, men det er enormt svært at bænke ham. Han får stadig pænt med touches (19 carries mod Seahawks), og det var i en svær matchup mod Seahawks. Gurley-ejere har formentligt valgt ham i første runde og måske gået WR, WR i de næste to, og så RB i fjerde runde. De fleste ejere vil ikke have en bedre løsning på running back og med den upside, som Gurley trods alt har.

Seattle Seahawks
Christine Michael fortsætter med at jagte et fast starterjob, og Pete Carroll var imponeret over Michaels præstation mod Rams. Mens Thomas Rawls løb syv gange for minus syv yards (yes, really!), så snittede Michael seks yards pr. carry på 10 løb og greb desuden tre bolde for 28 yards. Michael “slog” Rawls med 48-15 i snaps og er RB2 med upside i denne runde mod San Francisco 49ers.

NFC North

Chicago Bears
I premieren fik running back Jeremy Langford 96% af de offensive snaps. I anden runde faldt det tal til 60%, og Langford har ikke leveret varen i de to første runder. Mod Eagles nettede han 28 yards på 11 carries, og kun touchdowns har reddet hans fantasy produktion i de to første uger. Jordan Howard er godt nok kun rookie, og John Fox plejer ikke at lade rookie running backs spille særlig meget, men jeg tror ikke, at Langford får lang snor.

Detroit Lions
Running back Ameer Abdullah blev skadet i foden og skal tirsdag bsøge den anerkendte specialist Dr. Robert Anderson. Det er virkelig dårlige nyheder for Abdullah-ejere, for han risikerer at misse flere uger. Theo Riddick og Dwayne Washington er de næste i rækken, og specielt sidstnævnte får et godt boost i touches og er goal-line back.

Green Bay Packers
Eddie Lacy skuffede igen mod Minnesota Vikings, selvom han netted 4,1 yards pr. carry. 50 yards rushing givet intet til fantasy-ejere, og mod Vikings delte Lacy stort set 50/50 snaps med James Starks. Det er et problem, at Lacy ikke får den arbejdsmængde, han har brug for for at blive en værdifuld fantasy-back. I det hele taget har Packers’ angreb problemer, og Aaron Rodgers har kun kastet for 412 yards i de to første kampe.

Minnesota Vikings
Running back Adrian Peterson er knæskadet, og han kommer formentligt til at misse nogle uger. Jerrick McKinnon ligner den umiddelbare backup, selvom Matt Asiata fik flere carries i sejren over Green Bay Packers. Vikings’ løbeangreb har dog været elendigt de to første uger, så forvent ikke særlig meget af McKinnon eller Asiata.

NFC South

Tampa Bay Buccaneers
Bucs blev klædt totalt af mod Arizona Cardinals og mistede undervejs Doug Martin. Han blev skadet i baglåret, og han er ude i et stykke tid. Charles Sims har hele tiden været reserven og selvom han ikke imponerede mod Cardinals, så sagde head coach Dirk Koetter, at Sims er klar til at være “featured back”. Han sagde dog også, at Jacquizz Rodgers ligner Martin mere i spillestil end Sims, og Bucs vil bruge begge backs.

Update: Rodgers har siden udtalt, at han kun regner med at komme på banen, hvis Sims skal have et hvil.

Carolina Panthers
Running back Jonathan Stewart forlod tidligt kampen 49ers med en muskelskade i baglåret. Hvor længe han er ude, er uvist, men Fozzy Whittaker overtog og gjorde det glimrende. Han er Panthers-backen du skal eje, da Cameron Artis-Payne lige nu ser ud til at være fjerdevalg. Han var for anden uge i træk inaktiv. Whittaker har upside som flex eller RB3.

Update: Artis-Payne forventes at få Stewarts rolle, mens Whittaker fortsætter som change-of-pace.

Atlanta Falcons
Quarterback Matt Ryan har startet sæsonen “on fire” og har kastet for 730 yards i de første to kampe. Det er blevet til 73 kast og fem touchdowns, og i denne uge møder Ryan New Orleans Saints’ håbløse forsvar. Nap ham, hvis han er ledig. Running back-situationen hos Atlanta er mudret, idet Tevin Coleman og Devonta Freeman lige nu deler snaps. Den backfield ville jeg holde mig fra…

New Orleans Saints
Er det tid til at droppe tight end Coby Fleener? Ja, det vil jeg mene. Fleener har intet vist i de første to kampe, og han har tre receptions for 35 yards. Det kan sagtens blive bedre, men lige nu er der langt bedre options end Fleener – selvom tight end-markedet generelt er svagt. Running back Mark Ingram bør du “buy low”, hvis du kan. Han skal nok levere mere og som RB2.

Hvis du har kommentarer eller er enig/uenig, så smid en kommentar. Du må også meget gerne dele indholdet, hvis du synes, indlægget er det værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *