Draftday.dk – Mere fokus på indhold

Kære brugere af Draftday.dk

Først og fremmest skal vi beklage nedetiden det sidste døgn. Vi har brugt tiden på at skifte system i håb om, at de løser nogle af de mange stabilitets- og hastighedsproblemer, vi har haft de seneste år.

For det er ingen hemmelighed, at Draftday.dk perfomancemæssigt langt fra har kørt tilfredsstillende, og vi ved – fra masser af henvendelser – at det har frustreret jer ligeså meget, som det har frusteret os.

Draftday.dk bliver drevet på frivillig basis. Al den tid vi ikke bruger på “rigtigt” arbejde, familie og venner bruges på at holde Draftday.dk opdateret med alt, hvad det indebærer.

Og det har været vildt frustrendende at skulle bruge tiden på at holde en server og et system oppe i stedet for at kunne koncentrere sig om det, det virkelig handler om: At skrive om football!

Skiftet af system er det seneste forsøg på aktivt at gøre noget ved problematikken omkring stabilitet og performance. Om det er løsningen må tiden vise, men vi har prøvet talrige webhoteller, opsætninger, cachings you name it, og intet har hidtil været optimalt.

Grunden til, at vi har ventet så længe med at prøve “systemskiftet” har været, at det ikke lige er en nem operation. Siden 2004 har vi skrevet tusindvis af artikler, nyheder, profiler og så videre, og målet har været at finde en måde at flytte sitet, uden det har taget flere dage.

Samtidig er der bare næsten ikke nogen “døde” perioder længere. Football er blevet en 365 dages sportsgren – og det er vildt fedt – men det betyder også, at der ikke rigtigt er et logisk tidspunkt at lægge et site ned.

Under the Scouting Combine har det dog stået klart, at det her var det bedste tidspunkt. Før free agency og før draften. Så nu give vi det chancen….. og krydser vores fingre for, at det her er løsningen.

Hvad betyder det for dig som bruger?
For det første ser Draftday.dk fra i dag anderledes ud og vil gøre det. Vi har valgt at gøre sitet mindre grafiktungt og fokusere mere på det, det handler om, nemlig indholdet.

Ja, vi ligner nu nogle af de andre mange football-blogs derude, men det vil vi hellere, hvis det giver en bedre performance. Ingen gider at kigge på grafik, hvis der ikke er noget indhold.

I forbindelse med flytningen har vi desuden valgt at slette alle kommentarer fra det gamle system. De kunne sagtens være flyttet med, men det ville have krævet et stort manuelt arbejde at skille skidt fra kanel, og derfor starter vi fra scratch.

Så til jer, der er kommet med de vise ord om en artikel i løbet af den seneste tid: Undskyld! Skriv den igen, for vi vil vildt gerne have jeres kommentarer og debattere football med jer.

I forbindelse med en sådan flytning er der altid ting, der ikke lige fungerer. Vi mener selv, at vi har været det hele igennem og alting spiller, som det skal, men skulle du lige falde over en ting eller to, så send os en mail. Så kigger vi på det hurtigst muligt.

Som sagt ved vi endnu ikke, om skift af system løser alle de massive problemer, men det er blot for at lade jer vide, at vi gør, hvad vi kan for at holde Draftday.dk så godt kørende som muligt.

For når det kører, så kan vi bruge tiden på at skrive indhold til glæde for jer og for os.

Mange hilsner

Søren og Jacob
Draftday.dk – Football For Folket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *