Draft trade value chart – NFL Draft

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

[table id=27/]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Hvad er draft trade value chart

Draft trade value chart blev udviklet i 1990’erne af Dallas Cowboys’ daværende head coach Jimmy Johnson. Den giver et overblik over hver enkelt draft slots værdi og bliver ofte brugt som udgangspunkt, når NFL-holdene handler under NFL-draften. Det gør holdene i stand til hurtigt at regne ud, hvad det vil koste at bevæge sig fra én draft slot til en anden. Hvis et hold eksempelvis vil bevæge sig fra det femte valg til det første valg vil det koste forskellen mellem det første (3000 point) og femte valg (1700 point) – altså 1300 point. 1300 point svarer eksempelvis til det 21. valg (800 point) og 40. valg (500 point). Det betyder, at et hold skal opgive et første-  og andenrundevalg for at bevæge sig op.

Er draft trade value chart forældet?

Draft trade value chart er kun et udgangspunkt, og der indgår typisk mange andre faktorer i en handel. Samtidig mener nogle, at oprindelige draft value chart i dag er forældet, fordi salary cap, overenskomster og rookie lønskala har ændret præmisserne. Det er der dog ikke noget belæg for. Hvis man evaluerer trades fra de seneste års drafts, så stemmer flere ganske godt overens med draft trade value chart. Typisk vil der blive betalt enten en mindre over- eller underpris, når der handles. Det afhænger af, hvor desperate holdene er for at handle. Det kan være, at et hold virkelig ønsker at handle ned og er villig til at tage mindre end trade value chart siger. Det kan også være, at et hold er villig til at handle op og give mere end draft trade chart foreskriver. Desuden indgår fremtidige draft valg ofte i handler. De er meget svære at værdisætte, fordi ingen kender draftrækkefølgen for kommende drafts.

Eksempler på handler

Her følger nogle eksempler på handler, hvor draft trade value chart kan have været brugt.

New Orleans Saints giver

Andenrundevalg 2016 (#61): Vonn Bell

New England Patriots modtager

Tredjerundevalg 2016 (#78): Joe Thuney Fjerderundevalg 2016 (#112): Malcolm Mitchell


Tampa Bay Buccaneers modtager

Andenrundevalg 2016 (#59): Roberto Aguayo

Kansas City Chiefs modtager

Tredjerundevalg 2016 (#74): KeiVarae Russell Fjerderundevalg 2016 (#106): Eric Murray [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *